Muzyka naszych marzeń i snów
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Wróciłem właśnie z koncertu Acidów!!! Zaje...fajna sztuka!!! Chłopaki nie brali jeńców!!! Koncerty klubowe mają swoją moc i magię. A to kilka kawałków, które zagrali:
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Będąc jeszcze pod wrażeniem poniedziałkowego koncertu Acid Drinkers w dniu dzisiejszym byłem zakupiłem 2 ich płytki: Infernal Connection i drugą pod swojska brzmiącym tytułem Fishdick Zwei: The Dick Is Rising Again
I na tej oto drugiej płycie jest taka perełka
Myślę, że sam mistrz Sinatra by się nie powstydził takiego wykonania!
Myślę, że sam mistrz Sinatra by się nie powstydził takiego wykonania!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Nie tak zupełnie nieznany Rochu. Kojarzę kawałek "Moje anioły" z Listy Przebojów Trójki. Sprawdziłem w archiwum Listy Trójki i utwór ten był w 1998 roku sześć tygodni na liście i dotarł do 10 miejsca. Wynik na kolana nie powala ale nazwa zespołu utkwiła mi w pamięci.Roch pisze:Jeśli ktoś ma ochotę posłuchać i obejrzeć cudowny koncert POLSKIEGO zespołu, zupełnie nieznanego w naszym kraju, to zachęcam na dwie godziny emocji. Fantastycznie czyta się przy tej muzyce.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
Beksiński był M I S T R Z E M!!!!!!!! Rewelacejne tłumaczenia tekstów, wielka szkoda, że go juz z nami nie mam.Roch pisze:Bo to Program 3
Tomek Beksiński często ich puszczał. Podobnie jak mój ukochany Abraxas. Brakuje mi jego audycji, brakuje mi nowych albumów Abraxas.
To dzięki niemu poznałem SISTERS OF MERCY, CLAN OF XYMOX, THE CURE itd
do tej pory ICH słucham.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Wasza opinia na temat tego utworu?
Wracam, do potem.
Wracam, do potem.
Ostatnio zmieniony 16 lis 2014, 12:57 przez Nemsta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Taka właśnie jest ta niesamowita kapela. Gotyk pełną cegłąBrunhilda pisze:pod wrazeniem.... Rzeczywiscie obscuridad....
Dziś postanowiłem kupić sobie płytę na dobicie. Nie znalazłem nic tak smutnego, aby mnie zaspokoiło, zatem pomyślałem o Łodzi. Zawsze wydawała mi się smutna. Jak Łódź, to pewna kapela, a że właśnie wydała płytę, zatem zakupiłem.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
To ja do Rocha dolacze! Kurcze! Mam zupelnie zepsute kolano! Drugie. Spada mi ze stawu normalnie. Teraz, przed wyjazdem! no czy można mieć większego pecha? Idę dzisiaj prześwietlic. I zdecydować czy operacyjnie i czy teraz czy po powrocie. No ale kiedy po powrocie skoro zaraz po powrocie niedługo znowu Kambodża przeciez. No nieeee...a teraz? Jak ja na tego wielbłąda wsiądę w Dubaju? Co ja mowię! Jak ja wysiedzi w samolocie? No moge o kulach jak na Hawaje..... I juz.
Daj Rochu jakaś stosowna piosenkę bo widze, ze masz masz bogaty asortyment roznych obscuridadow. Będę sie katować.
Daj Rochu jakaś stosowna piosenkę bo widze, ze masz masz bogaty asortyment roznych obscuridadow. Będę sie katować.