Tak, koniecznie spróbuję
Rochu, to ziarenka rosną i czekają na znak-sygnał

Roch pisze:ZjadłbymMuszę zrobić, bo wydaje się apetyczna.
Babie_Lato, dwie łyżeczki cukru i dużo mleka
Proszę bardzo i czekam na ziarno
A dziękuję, dziękuję.Babie_Lato pisze:Czesio1, no, no! Naprawdę wygląda znakomicie.
Tak, koniecznie spróbuję![]()

Spędziłem tu kilka miesięcy, ordynator postawił mnie na nogi. Mogliby opalać mi bok a złego słowa o tym miejscu i o nim nie powiem. Nie tylko ja.Babie_Lato pisze:Oby te słowa wynikały z Twojego przekonania, a nie faktu, że ordynator zaglądał Ci przez ramię!Roch pisze: Nie jest źle. Jestem na najlepszym oddziale, w najlepszym szpitalu, w jakim leżałem, a trochę ich było.

Ty jako pacjent, oni jako poddani NFZu również walcząc z systemem. Zapewne starają się jak mogą aby tobie/pacjętom było jak najlepiej.TomaszK pisze:Mniam, pycha. Lubię pastę jajeczną.Roch pisze:Na kolację dostałem chleb, masło, pastę jajeczną i szynkę.
Może jednak zagląda Ci przez ramięRoch pisze: ordynator postawił mnie na nogi. Mogliby opalać mi bok a złego słowa o tym miejscu i o nim nie powiem. Nie tylko ja.

Nie trudno się zgodzić.Roch pisze:van de loro, dla jednej z pielęgniarek napisałem nawet wiersz. Jest w moim wątku szufladowym![]()
Sobie spokojnie odpoczywam i dochodzę do siebie.
Są blizny, których nie sposób pokazać a są. W bliznach nie ma czucia. Wolę pokazać coś, w czym jest życie. Uśmiech