Mieliśmy jeszcze odwiedzić pewne okoliczne muzeum nie tylko z autami, ale brakło czasu. Nadrobimy to we wrześniu
Zdrowia dla córki.

I vice versa!Roch pisze:Johny. Jesteś fantastyczny gość, brat normalnie.

Dziękuję, jaskółki już doniosły.Roch pisze:Van de loro, ku pokrzepieniu, mały prezent wiezie dla Ciebie johny![]()
Mieliśmy jeszcze odwiedzić pewne okoliczne muzeum nie tylko z autami, ale brakło czasu. Nadrobimy to we wrześniu![]()
Zdrowia dla córki.

Było mi bardzo miło Ciebie usłyszećYvonne pisze:Panowie, szacuneczek!
Dziękuję za miłą rozmowę telefoniczną i za to, że tam pojechaliście.
Już się szykuję na wrzesień! To będzie jedno z najpiękniejszych wydarzeń w przyszłym roku - wskrzeszenie Wyspy. Czuję wzruszenie, naprawdę.

Roch, wzruszyłem się! Powaga!Roch pisze:Wiesz czego johny nie zapomnę? Naszego sentymentalnego spaceru po cmentarzu i opowieściach o naszych dziadkach. To są chwile wyjątkowe. Miejsce też wyjątkowe.

Jest już Czesiu w odrębnym temacie!Czesio1 pisze:Z niecierpliwością czekamy na ciąg dalszy!

No suuper było! Akurat wracałam do domu, przejezdzalam, niemal tradycyjnie juz kiedy rozmawiam z Johnym obok Sydney Uni, szkoda, ze ciemno było i malo pokazać mogłam! Ale za to sama widzialam Brześc!Roch pisze: Konferencja z Brunhildą to było coś niesamowitego. Nawet jej pokazaliśmy trochę miasta na żywo![]()
Dwóch starch chłopów mówi do "szafy"Normalnie jak w Misiu
![]()

Jeszcze nie. Prawdopodobnie = wrzesień. Uroczyste otwarcie w niedzielę. W sobotę impreza zamknięta dla nas...Yvonne pisze:Czy znana jest już data uroczystego odsłonięcia Wyspy?

TomaszKu, w pewną wrześniową sobotę ma być zamknięta impreza na Wyspie dla nas, przed formalnym otwarciem a w niedzielę oficjalne otwarcie.TomaszK pisze:Co jest ? Jaka impreza ? W tę sobotę ?