TVP KULTURA - Stawka Większa Niż Życie
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
TVP KULTURA - Stawka Większa Niż Życie
Właśnie na TVP Kulura Rozpoczyna się Teatr Sensacji ze Stawką WIększą niż Życie. Od tego wszystko się zaczęło......
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Re: TVP KULTURA - Stawka Większa Niż Życie
Wrzuciłem kanał. Naprawdę wciąż nie mogę uwierzyć, że Pana Stasia już nie ma między namivan de loro pisze:Właśnie na TVP Kulura Rozpoczyna się Teatr Sensacji ze Stawką WIększą niż Życie. Od tego wszystko się zaczęło......
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
Jestem w takim piep....ym szoku.
Myślałem, że to jeszcze to nie nastąpi. Od ponad roku próbowałem o spotkanie z PANEM MIKULSKIM na różnych forach. Ceniłem go za KUNSZT, KINDERSZTUBę, DYSTYNKCJę, JęZYK, POSTAWę, DYSTANS DO LUDZI I OTOCZENIA. Brak mi słów, aby to określić.
Z wielką przyjemnością obejrzałem Teatr Sensacji. Znalazłem kilka ciekawych wątków, ale nie jestem wstanie ich teraz analizować. Cieszę się, że mogłem to obejrzeć, tym bardziej, że po raz pierwszy w życiu. Mam nadzieję, że zobaczę wszystkie odcinki. Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak ten czas leci.....
Myślałem, że to jeszcze to nie nastąpi. Od ponad roku próbowałem o spotkanie z PANEM MIKULSKIM na różnych forach. Ceniłem go za KUNSZT, KINDERSZTUBę, DYSTYNKCJę, JęZYK, POSTAWę, DYSTANS DO LUDZI I OTOCZENIA. Brak mi słów, aby to określić.
Z wielką przyjemnością obejrzałem Teatr Sensacji. Znalazłem kilka ciekawych wątków, ale nie jestem wstanie ich teraz analizować. Cieszę się, że mogłem to obejrzeć, tym bardziej, że po raz pierwszy w życiu. Mam nadzieję, że zobaczę wszystkie odcinki. Jestem pod wielkim wrażeniem. Jak ten czas leci.....
- Czesio1
- Administrator

To szkoda vdl, że nie poszukałeś Go na naszym forum bo miałbyś okazję we wrześniu ubiegłego roku przyjechać na Lubelski Mini-Zlot, którego punktem głównym było spotkanie z Panem Stasiem.van de loro pisze:Jestem w takim piep....ym szoku.
Myślałem, że to jeszcze to nie nastąpi. Od ponad roku próbowałem o spotkanie z PANEM MIKULSKIM na różnych forach.
- Czesio1
- Administrator

To świetny pomysł! Może wspólnie obejrzymy cały serial? Wspólna zaoczna projekcja kolejnych odcinków, co Wy na to?Yvonne pisze:A ja właśnie przed chwilą obejrzałam pierwszy odcinek serialu.
Wspaniała rzecz!
Będę codziennie oglądać kolejne odcinki i podziwiać kreację pana Stanisława.
Yvonne, zorganizuj proszę projekcję.
- Czesio1
- Administrator

Ja niestety jeszcze w pracy więc nie mogę oglądać ale wieczorem nadrobię zaległości i obejrzę dwa odcinki!Yvonne pisze:Zatem ogłaszam, że za chwilę będę oglądać odcinek numer 2Czesio1 pisze:To świetny pomysł! Może wspólnie obejrzymy cały serial? Wspólna zaoczna projekcja kolejnych odcinków, co Wy na to?
Yvonne, zorganizuj proszę projekcję.![]()
Pierwszy jest wspaniały - ta niesamowita intryga z dublem agenta, cacko
Kto jeszcze dopisuje się do listy?
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Drugi odcinek obejrzany!
Ten serial naprawdę wspaniale się ogląda - już zapomniałam, jak on jest ciekawie poprowadzony, jak inteligentnie zawiązana jest intryga. I ten klimat retro - uroczo ubrane kobiety (przede wszystkim kobiece kobiety!), kawiarenki w oparach dymu i z dobrą muzyką w tle, relacje damsko-męskie ... Cudo
Ten serial naprawdę wspaniale się ogląda - już zapomniałam, jak on jest ciekawie poprowadzony, jak inteligentnie zawiązana jest intryga. I ten klimat retro - uroczo ubrane kobiety (przede wszystkim kobiece kobiety!), kawiarenki w oparach dymu i z dobrą muzyką w tle, relacje damsko-męskie ... Cudo
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Oczywiście, że jest tutajRoch pisze:Wywiad był nadany 30.03.13 roku. Tyle odkryłem. Na YT go nie ma.
http://audycjeradia2000fm.blogspot.com.au/2013/04/audycja-beaty-rumianek-300313-wielka.html
Zaczyna się 41:30
Swoją drogą Bruniu, reklamy przypominają reklamy Pietrzaka z Kochaj albo rzuć.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Obejrzałem przed chwilą kolejny odcinek Stawki. Co prawda nie teatr a film ale absolutnie jest to genialne dzieło!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Też tak myslałam na początku, ale:Czesio1 pisze:Straszne tempo narzuciłaś Yvonne, myślałem, że jeden odcinek dziennie oglądamy?
Primo: jak wpadłam w wir, to już nie mogę z niego wyjść
Secundo: muszę więcej obejrzeć w weekend, bo w tygodniu czasu za mało i padam wieczorem zmęczona
Więc pewnie mnie dogonisz