Czesio1 pisze:A ta Alina pędzi prosto do Zakopca ze stolycy?
Niestety, tylko do KRK. Bo górale nie lubią jak turyści przyjeżdżają, wolą żeby byli na miejscu i nie podróżowali.
To z Krakowa czym pędzicie dalej?
Tym co przyjedzie. Zazwyczaj Szwagropolem.
A może Was jakoś zgarniem po drodze? Miło by było razem zajechać!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
johny pisze:A może Was jakoś zgarniem po drodze? Miło by było razem zajechać!
Pewnie, że by było miło, tyle że my jedziemy w czwartek.
No tak, to zmienia postać rzeczy... Chyba, że we czwartek do Łodzi przyjedzieci na before party! Noclegów Ci u nas dostatek!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Jestem wlasnie na Podlasiu. Na zlot przywioze stad Dar puszczy!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Pełną parą szykuję się na zlot! Ten trunek wezmę ze soba!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Roch napisał/a: Potrzeba nam duuuuuuuużo śniegu, bo szykuję coś ekstra
Zakopiemy Babie_Lato w zaspie śniegu a Roch jako archeolog będzie miał za zadanie odszukać swój Skarb.
Dobre!
Milady, masz taki cudny awatar, że nie mogę się napatrzeć. W ogóle masz najwspanialszy kobiecy nick na forum i reprezentujesz najlepszą postać kobiecą z kanonu Moją ulubioną
Czesio1 pisze:Roch napisał/a: Potrzeba nam duuuuuuuużo śniegu, bo szykuję coś ekstra
Zakopiemy Babie_Lato w zaspie śniegu a Roch jako archeolog będzie miał za zadanie odszukać swój Skarb.
Dobre!
Milady, masz taki cudny awatar, że nie mogę się napatrzeć. W ogóle masz najwspanialszy kobiecy nick na forum i reprezentujesz najlepszą postać kobiecą z kanonu Moją ulubioną
Czesław, Ty chyba nie wiesz kogo chcesz zakopać Będą wykopaliska, ale inne.
Yvonne, masz rację. Awatar Milady jest piękny. Też bardzo mi się podoba.
Yvonne pisze:
A to dzięki Czesiowi. Yvonne zawstydzasz mnie mocno.
Lubimy towarzystwo, ale nie mo?emy znie?? ludzi ca?y czas ko?o siebie. Wi?c gdzie? si? gubimy, potem wracamy i znów znikamy w diab?y.
Gdyby jakimś cudem udało mi sie zorganizowac wolne to może ktoś będzie jechał przez Poznaniowo
Nil, Adam
Ja planuję przejazd pociągiem przez Poznaniowo. Nie wiem, jak Ty planujesz (pociąg czy auto). W każdym bądź razie mógłbym w trakcie trasy zmienić środek transportu
Start planuję w czwartek wieczorem, żeby w piątek być w Krakowie.
Dorośli bardzo rzadko przeżywają takie przygody jak Pan Samochodzik. Nie mają na to czasu.