Oj tak johny. Roger to filar Purpli, tak jak i Rainbow. Szkoda, że Johna Lorda już nie ma... RIPjohny pisze:Child In Time - cos pieknego, cos pieknego!!!
Na początku krótkie solo Lorda:

W dziale linków mają być ciekawe linki, a działu muzycznego nie znalazłem.van de loro pisze:W kwesti technicznej, temat chyba powinien być w dziale linków. Poza tym dział muzyczny już jest, w ktorym większość to linki muzyczne.![]()

Wstawiałeś linki do ankiety na Listę trójki, ponieważ zaczęło to ewoluować w stronę "wstawiania linków" to pozwoliłem sobie założyć temat do tego celu. Nie widzę problemu aby w tym temacie dalej takie linki wstawiać.Von Dobeneck pisze:Przepraszam bardzo, ale się pogubiłem. Wstawiam linki tu gdzie inni, bo zrozumiałem, że link do muzyki nie istnieje, ponieważ został zmieniony na obecny link, czyli: Linki do muzyki na jutubie. Moja wrodzona pokora każe mi zapytać o właściwe miejsce.

Działu nie ma, ale jest temat muzyczny:PawelK pisze: W dziale linków mają być ciekawe linki, a działu muzycznego nie znalazłem.

http://i1.memy.pl/obrazki/4e74555150_mam_problem.jpgPawelK pisze:No tak, ale czy muzyka marzeń i snów, to rzeczywiście kolejne teledyski z youtube'a?

Innymi słowy, jeśli podobał mi się jakiś utwór to zamieszczałem go w dziale, gdzie Czesio1 wskazał.Czesio1 pisze:Działu nie ma, ale jest temat muzyczny:PawelK pisze: W dziale linków mają być ciekawe linki, a działu muzycznego nie znalazłem.
Muzyka naszych marzeń i snów
Odrębnego działu muzycznego póki co nie ma sensu zakładać bo za mało tematów by się w nim znalazło.