U nas prawie Wigilia. święta... W tym roku u nas na Antypodach w refleksyjnym nastroju bo tez i przed Swietami duzo sie u nas i na świecie wydarzyło.
Życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych świat Bożego Narodzenia a do życzeń dołączam australijska choinkę
Brunhildo, dużo dobra, ciepła i zdrowia.
Życze także wszystkim, których tu poznałem i poznaje. Nie są to, co prawda, moje święta, mam całkiem inne, jednak przesłanie i wartości są podobne.
Wszystkiego dobrego dla Was wszystkich.
Szczególne życzenia dla Czesia, gdyż stworzył platformę szczęścia, w postaci tego forum. I przy najbliżej okazji podziękuje mu odpowiednio
Forowa Łajza Archeo
Ostatnio zmieniony 24 gru 2014, 15:12 przez Nemsta, łącznie zmieniany 1 raz.
Roch pisze:
Szczególne życzenia dla Czesia, gdyż stworzył platformę szczęścia, w postaci tego forum.
Dzięki Rochu, ta platforma tak naprawdę funkcjonuje dzięki Wam wszystkim, którzy tu zaglądacie i piszecie.
To tak przy okazji jak już zostałem wywołany do tablicy:
Zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia,
smacznego karpika i duuuuużo prezentów pod choinką
wszystkim Forowiczkom i Forowiczom życzy Czesio1!!
Wszystkim forowiczom życzę Wesołych świąt.
Niech nowo narodzony Jezus Chrystus wleje w Wasze serca wiarę, nadzieję i miłość!
Wszystkiego najlepszego!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Również przyłączam się do życzeń żeby ten czas bożonarodzeniowy wskrzesić w nas ducha dobroci i życzliwości dla bliźniego i wszystkiego wokół nas , przede wszystkim dużo zdrówka
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Rochu, życzę Ci wszystkiego co sobie możesz tylko wymarzyć!!! Zdrowia i szczęścia jednak przede wszystkim!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Brunhildo, Czesio, Von Dobeneck, johny, dziękuję Wam bardzo. Wszystko co mi bliskie, mam obok siebie obecnie i....
zostałem jeszcze dziś wujkiem
Ma coś ponad 3,3 kg i 56 cm