VII Forowy Zlot w Kościelisku 2015
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
Wybrałam sie dzisiaj, zeby coś ciepłego kupić. Skarpetki chociażby. Bo nie mam stosownych nawet bo po co? Pani sprzedawczyni, pochodząca z Bośni powiedziala, ze w Sarajewie minus 20, i ze tak zimno to nawet najstarsi górale ńie pamietają, zeby było. To co dopiero w Polsce, powiedziała. Nie sprawdzam. Nie chce sie denerwować. Przewrocilysmy sklep do góry nogami. Coś sie znalazło. Yule wysłałam, zeby chociaż jakiś podkoszulek kupiła sobie. Czuje, ze marne szanse na zimowe ciuchy, szczegolnie teraz, w środku lata. Podsumowując, jesteśmy nieprzygotowane na zimę.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

PawelK pisze: Ważne abyście nie wysiadały w krótkim rękawku
Ostatnio zmieniony 04 sty 2015, 11:36 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

Tak wiec zaczynam przynajmniej finalizować bookings. W Warszawie zatrzymam sie jednak nie w apartamencie bo przeciez nie bede sama tych waliz taszczyć po schodach. Zdecydowałam sie ze względu na secesje i na Piłsudskiego zatrzymać sie w Bristolu. Tam wlasnie przemawiał Piłsudski (zakomunikowal, ze wycofuje sie z życia politycznego) i mieszkał nawet Paulo Coelho i Picasso i Sophia Loren i Jean-Claude Van Damme! Co za mieszanka!
Bede tam 12.01. Koło południa i zostanę do 14.01. Dobek! Moze wytrzasniesz chwilkę? Daj znac.
Bede tam 12.01. Koło południa i zostanę do 14.01. Dobek! Moze wytrzasniesz chwilkę? Daj znac.
- Nemsta
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Łajza archeologiczna
- Miejscowość: Wyk
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Babie_Lato & Roch - jesteśmy w piątek (23.01) na dworcu PKP Zakopane, o godzinie 10:54 (planowo) i podróżujemy TLK Podhalanin (Szczecin Gł. - Zakopane).TomaszK pisze: No to czas się zabrać za przygotowania do zlotu. Bardzo proszę o informacje kto przyjeżdża, kiedy i jakim środkiem transportu. Na PW będę wysyłał informacje jak dojechać.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Ci zakochani to normalnie tracą poczucie czasuRoch pisze:Babie_Lato & Roch - jesteśmy w piątek (23.01)
Jak przyjedziecie 23 stycznia, to sobie tydzień na nas poczekacie. Chyba, że taki macie plan
Bydgoszcz przyjeżdża w składzie czteroosobowym jednym samochodem w piątek 30 stycznia około godziny 16.
Już odliczamy dni!!!
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Hmmmm, tak się zastanawiam Yvonne kto tu jest zakochany? Bo jak przyjedziesz 30 stycznia to już będzie po nas dawno zimnoYvonne pisze:Ci zakochani to normalnie tracą poczucie czasuRoch pisze:Babie_Lato & Roch - jesteśmy w piątek (23.01)![]()
Jak przyjedziecie 23 stycznia, to sobie tydzień na nas poczekacie. Chyba, że taki macie plan![]()
Bydgoszcz przyjeżdża w składzie czteroosobowym jednym samochodem w piątek 30 stycznia około godziny 16.
Już odliczamy dni!!!
Yvonne, ZLOT JEST W DNIACH 23-25 STYCZNIA!!!
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Pawle, ja od początku byłam przekonana, że zlot jest w ostatni weekend styczniaTo szkoda, że się nie spotkamy. Jedziesz na ferie do Zako?
Ale mam teraz rzeczy do odkręcania ...
Ostatnio zmieniony 06 sty 2015, 19:49 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Ja jeszcze nie wiem kiedy, o której i czym. Ale mi nie musisz TomaszKu tłumaczyć jak dojechać.TomaszK pisze: No to czas się zabrać za przygotowania do zlotu. Bardzo proszę o informacje kto przyjeżdża, kiedy i jakim środkiem transportu. Na PW będę wysyłał informacje jak dojechać.
No chyba, że w ciągu ostatnich kilku miesięcy zmieniłeś domek pod Tatrami.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

Uf. Wylądowaliśmy. Lot OK. Troche nerwowo było nad morzem Java..... Kto wie czy to nie drugi Bermudzki Trojkat czy coś? Zrobiłam zdjęcie ekranu bo śledziłam drogę czy nie zbaczamy nie wiadomo gdzie.

Lecielismy dokladńie na Java Sea.
Singapore jest cudowny juz uwilelbiam chociaż na początku małe fiasko. Wylądowaliśmy około 11 tej wieczorem i poszłyśmy w nocy zobaczyc ten nocny klub w rosyjskim stylu . Ale ZAMKNIęTY! Kurczę!
No nic. Singapore wyglada jak Sydney tylko fonty na znakach drogowych sa inne. No i ludzie tez. To spostrzeżenie Yuli ale celne. Czujemy sie jak w domu.
Jutro od rana akcja. Sztuczne ogrody, wodospady, markety, perły WOW!

Lecielismy dokladńie na Java Sea.
Singapore jest cudowny juz uwilelbiam chociaż na początku małe fiasko. Wylądowaliśmy około 11 tej wieczorem i poszłyśmy w nocy zobaczyc ten nocny klub w rosyjskim stylu . Ale ZAMKNIęTY! Kurczę!
No nic. Singapore wyglada jak Sydney tylko fonty na znakach drogowych sa inne. No i ludzie tez. To spostrzeżenie Yuli ale celne. Czujemy sie jak w domu.
Jutro od rana akcja. Sztuczne ogrody, wodospady, markety, perły WOW!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.