Wystarczy bez. Zawartość mam.Yvonne pisze: Z zawartością czy bez?![]()
Moja biblioteczka
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- Miejscowość: Wyk :)
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
Mam słabość do książek okołotatrzańskichCzesio1 pisze: No, no, ciekaw jestem jakie smaczki dostrzegłaś?
Józef Nyka, Rozmowy o Tatrach, czy Wpisani w Giewont...
Wyborne polowanie urządziłeś!
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2015, 22:00 przez Babie_Lato, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
Jak to przed internetem? To nie na markecie jakims kupujecie? Zawsze tak myślałam. Ksiazki za złotówkę na internecie? A jak sie szuka? Tj nie bede bo kwestia wysyłki ale ciekawa jestem czy sa takie strony, na których maja takie wyprzedaże?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Bruniu, ja na Aledrogo.pl zakupiłem ten zestaw. Już kiedyś podałem na forum link pewnej osoby, która ma w ofercie całą masę książek od złotówki:Brunhilda pisze:Jak to przed internetem? To nie na markecie jakims kupujecie? Zawsze tak myślałam. Ksiazki za złotówkę na internecie? A jak sie szuka? Tj nie bede bo kwestia wysyłki ale ciekawa jestem czy sa takie strony, na których maja takie wyprzedaże?
Książki od złotówki
Oferta jest duża, dlatego trzeba trochę posiedzieć żeby nieco przejrzeć i wybrać coś dla siebie.
- Czesio1
- Administrator

Babie_Lato, zerknij tu:Babie_Lato pisze: Mam słabość do książek okołotatrzańskich
Tatry
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
Rzeczywiście podawałes juz coś. Sorry. Przypominam sobie. Jakos myślałam, ze to coś innego. Nie, nic to! Ja z Allegro i tak nie moge kupować a zamawianie naokoło przez kogoś to za duzo problemu, no chyba, ze byłoby coś suuuper ciekawego.Czesio1 pisze: Już kiedyś podałem na forum link pewnej osoby, która ma w ofercie całą masę książek od złotówki:
.
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2015, 09:18 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

Bruniu,Brunhilda pisze:Zreszta nie Allegro jedyne. Cała wielka sprawa jest z zakupem australijskich win.
Adres mam zły, ot co!
Adres to nie problem. Można założyć nową skrzyneczkę. Np. brunhilda@pansamochodzik.org.pl
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2015, 13:50 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
Czesio, nie kuś!Czesio1 pisze:Babie_Lato, zerknij tu:Babie_Lato pisze: Mam słabość do książek okołotatrzańskich
Tatry
Ja już nie mam miejsca nawet na 1 nową książkę! Mam szlaban!
Roch znalazł ostatnie wolne miejsce w domu, gdzie zamontował mi 10 półek i już się uginają
Na szczęście swoją "okołotatrzańską" biblioteczkę zdążyłam już wcześniej zapełnić.
- Czesio1
- Administrator

Ja tam nic nie mówię, nie kuszę. Ale takie fajne książki do nabycia, taka korzystna cena...Babie_Lato pisze: Czesio, nie kuś!![]()
Roch znalazł ostatnie wolne miejsce w domu, gdzie zamontował mi 10 półek i już się uginają![]()
Na szczęście swoją "okołotatrzańską" biblioteczkę zdążyłam już wcześniej zapełnić.
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
Wrrrrrr!Czesio1 pisze:Ja tam nic nie mówię, nie kuszę. Ale takie fajne książki do nabycia, taka korzystna cena...Babie_Lato pisze: Czesio, nie kuś!![]()
Roch znalazł ostatnie wolne miejsce w domu, gdzie zamontował mi 10 półek i już się uginają![]()
- Babie_Lato
- Forowy Lektor
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Ja dzisiaj za całe 10 PLNów nabyłem Księgę z jakiegoś wydawnictwa Alfa i Zagadki Fromborka z Naszej Księgarni. przy okazji odbyłem miła konwersację ze sprzedawcą, który okazał się miłośnikiem PS. Skończyło się na zanotowaniu naszego adresu i zaproszenia na forum. 
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Dobrze, że nie widzisz, jak teraz wyglądamPawelK pisze:A ja wczoraj, w nowo odkrytym punkcie dostawy książek, nabyłem po zecie:
Melchior Wańkowicz Na tropach Smętka
Zazdroszczę, Pawle. Chyba muszę się wybrać do Warszawy
Czy to jakaś francuska wersja mojej ulubionej części?PawelK pisze:G. le Rouge Niewidzialni
Możesz zerknąć jaki jest oryginalny tytuł?
Zdziwiłabym się, jakby się skończyło inaczej, johnyjohny pisze:Ja dzisiaj za całe 10 PLNów nabyłem Księgę z jakiegoś wydawnictwa Alfa i Zagadki Fromborka z Naszej Księgarni. przy okazji odbyłem miła konwersację ze sprzedawcą, który okazał się miłośnikiem PS. Skończyło się na zanotowaniu naszego adresu i zaproszenia na forum
- Czesio1
- Administrator

Brawo johny, to już kolejna osoba, która za Twoim pośrednictwem dowiaduje się (a mam nadzieję, że również i trafia) na nasze forum! Chyba trzeba założyć nową rangę: Forowy Ambasadorjohny pisze: przy okazji odbyłem miła konwersację ze sprzedawcą, który okazał się miłośnikiem PS. Skończyło się na zanotowaniu naszego adresu i zaproszenia na forum.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
To mi się podba, a johny jak najbardziej na Ambasadora się nadaje i to z dużej literyCzesio1 pisze:Brawo johny, to już kolejna osoba, która za Twoim pośrednictwem dowiaduje się (a mam nadzieję, że również i trafia) na nasze forum! Chyba trzeba założyć nową rangę: Forowy Ambasadorjohny pisze: przy okazji odbyłem miła konwersację ze sprzedawcą, który okazał się miłośnikiem PS. Skończyło się na zanotowaniu naszego adresu i zaproszenia na forum.