Czesio1 pisze:
Yvonne napisał/a:
Jacek chyba nie zagląda, ale być może dzisiaj zajrzy
Ano nie zagląda już niestety.
A ja jestem przekonany, że zagląda! Jacku, 100 lat!!!
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015, 09:53 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Spotkałem Jacka 3 dni temu podczas II Międzynarodowego Zlot Dwupłatów w Pile. Jako jeden z prowodyrów tego pięknego wydarzenia, ciągle był rozchwytywany przez reporterów, ale udało mi się zamienić z nim kilka słów.
Przy okazji serdecznie mu jeszcze raz dziękuję, że umożliwił mi wejście na płytę lotniska i sfocenie tych pięknych maszyn. 100 lat, Jacku!
Konfiturek pisze:Spotkałem Jacka 3 dni temu podczas II Międzynarodowego Zlot Dwupłatów w Pile. Jako jeden z prowodyrów tego pięknego wydarzenia, ciągle był rozchwytywany przez reporterów, ale udało mi się zamienić z nim kilka słów.
Przy okazji serdecznie mu jeszcze raz dziękuję, że umożliwił mi wejście na płytę lotniska i sfocenie tych pięknych maszyn. 100 lat, Jacku!
wrzucaj zdjęcia lubię dwupłaty, trzypłaty, .... czteropłatów nie było, ale poproszę ...... latanie to ......................................... Wolność.
Nie mam na myśli rejsowym ToiToiem , Cesna, motolotnia to kwintesencja latania.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2015, 00:13 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
van de loro pisze:Cesna, motolotnia to kwintesencja latania.
vdl, postaram się załatwić nam przelot Cessną!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Krwawa Mary - zdrówka i pomyślności wszelakiej życzę!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!