Lesko znam i było mi bardzo miło oglądać te wszystkie miejsca, które odwiedziliście.
Czesio - zainwestuj w statyw do kamerki, a filmiki jeszcze bardziej zyskają na wartości

Hehehehe, póki co zainwestowałem w nowy aparat. Ale bez statywu.misia pisze:Jestem pod wrażeniem, zwłaszcza drugiego filmiku ze zwiedzania![]()
Lesko znam i było mi bardzo miło oglądać te wszystkie miejsca, które odwiedziliście.
Czesio - zainwestuj w statyw do kamerki, a filmiki jeszcze bardziej zyskają na wartości

Konfiturek, tak patrzę na ten Twój wykres aktywności i tak sie zastanawiam...nie przeszedłeś czasem w trakcie tego marszu lekkiego zawału serca? Może Tomaszek by się wypowiedział?Konfiturek pisze:Wczoraj synchronizowałem mój miernik aktywności fizycznej i przy okazji poprzeglądałem dane z naszej wyprawy. Poniżej zrzut z najbardziej hardkorowego dnia wędrówki po górach. Szkoda, że pomiar nie uwzględnia faktu, że nieśliśmy plecaki większe zużycie energii). Ale wynik i tak wygląda imponująco
Najważniejsze wyniki są w czerwonej ramce na dole obrazka.
Obrazek

Dzięki zbychowiec. To teraz już nie masz wyjścia i rezerwuj wolne na październik. Wypijemy tą beczułkę w Brześciu razem.zbychowiec pisze:Film absolutnie świetny! Masz talent, Czesławie! I ten pomysł z czytaniem fragmentów relacji przez różnych forowiczów, brawo! To będzie hit, proszę Państwa!! Beczka piwa dla Was!!
Coś Ty Gieniu, Konfiturek śmigał po górach jak kozica w Tatrach. Mimo, że objuczony aparatem i statywem (musiał przejąć Twoją robotę) to i tak prawie cały czas był z przodu.Gienek pisze: Konfiturek, tak patrzę na ten Twój wykres aktywności i tak sie zastanawiam...nie przeszedłeś czasem w trakcie tego marszu lekkiego zawału serca? Może Tomaszek by się wypowiedział?

Nie wycinaj - zrób serialCzesio1 pisze:A wracając do filmu mam poważny problem jak to wszystko zmieścić w jedną całość. Ciężko mi na sercu gdy muszę coś wyciąć bo każdy fragment to wspaniała pamiątka dla nas.

Słowo się rzekło kobyłka u płotu.Ace79 pisze: Nie wycinaj - zrób serial![]()

Jak to kiedy? Najpóźniej dzień po zakończeniu poprzedniego zlotu!!Tomryk pisze:Relację śledzę z zainteresowaniem i mam jedno pytanko:
Kiedy zaczyna się umawianie na kolejny zjazd?
Wstępnie rezerwuj sobie urlop na październik. Dokładnej daty jeszcze nie znamy bo wszystko zależy od daty otwarcia wyspy złoczyńców w Brześciu Kujawskim.Tomryk pisze:Na ten nie miałem się jak wybrać, a w razie potrzeby już bym urlop rezerwował