W marcu będę u kolegi robiącego stemple mennicze. Nie musimy robić monet, ale taki trzpień idealnie nadaje się chociażby do odbijania wzoru w skórze, wosku czy na papierze po zanurzeniu w krwi admina
Roch pisze:
W marcu będę u kolegi robiącego stemple mennicze. Nie musimy robić monet, ale taki trzpień idealnie nadaje się chociażby do odbijania wzoru w skórze, wosku czy na papierze po zanurzeniu w krwi admina
Roch pisze:
Ech, coś czuję, że drogo zapłacę za tą wioskę koło Torunia
Rozmawiając ze Zbychowcem poruszyliśmy temat gadżetów forowych.
Kształt forum się od dłuższego czasu nie zmienia, możemy się zastanowić co chcielibyśmy mieć i ustalić jakieś standardy, których będziemy się trzymali. Nie wykluczone, że nadaje się to na nowy temat.
Temat można podzielić na gadzety forowe, zlotowe (okazjonalne)....
Łałłłłłłłłłłł!!!
Zatankowany bardzo zacnie wygląda!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
VdL pisze:Jak to jest na tablecie widzę nowe szaleństwa Zbychowca, a na telefonie nie.
Bo na telefonie masz przeglądarkę, w której inaczej czyści się cache. Cache na telefonach jest bardziej uparty i trzeba go mocniej doczyścić.
Tak sobie pomyślałem, może napisy przesunąć na bok. Tak aby nie wchodziły na tło. Może w rzucimy jakieś intro ruchome.[/quote
Te napisy faktycznie odsunę od tła jak znajdę chwilę na przerobienie tam układu tabel.
Intro ruchome tutaj nie podejdzie: za ciężkie jak na stronę forum, poza tym dużo ludzi nie cierpi animacji podczas czytania.
Moja propozycja:
Centralnie na środku . Witamy na forum...... i trochę większą czcionką.
Po lewej rysunek , poprawej pozostały tekst. Będzie porządek i pozostanie czytelne.
Warto byłoby wrzucać widok z ekranu, fajnie jest obserwować zmiany na forum.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2015, 14:32 przez VdL, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak dla mnie trochę zbyt poważna ta zmiana. Poprzedni zamek z szlakowskazami bardziej mi leżał. Ja raczej zrezygnowalbym z pieczęci i sentencji templariuskiej. Tego typu elementy mogłyby stanowić tło. Skoro radzyński zamek jest logo to pieczęć ma się tu nijak. Tyle mojego.