U mnie juz po Wigilii, u Was jeszcze za pare godzin.
🎄🎄🎄🎄🎄🎄Zycze forowiczom spokojnych i radosnych świat Bożego Narodzenia 🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Na te nadchodzące święta życzę wszystkim aby pamiętali co jest w nich najważniejsze. świętujemy przyjście Jezusa Chrystusa, który narodził się po to by nas zbawić! Wesołych świąt wszystkim życzę!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim zdrowia, życzymy z Beatką z okazji świat Bożego Narodzenia wszystkim forowiczom i ich rodzinom.
(przepraszam że nie odpowiadam na SMS-y z życzeniami, ale mam nowy telefon komórkowy (mój pierwszy smartfon) i jeszcze go nie opanowałem. Ale nadrobię to w Sylwestra)
U mnie jz 2016! Oby był szczęśliwy! Życzę Wam samych wspaniałych przygód w Nowym Roku No i oczywiscie, albo najpierw wlasciwie i oczywiscie! zdrowia! 😊
Brunhilda pisze:U mnie jz 2016! Oby był szczęśliwy! Życzę Wam samych wspaniałych przygód w Nowym Roku No i oczywiscie, albo najpierw wlasciwie i oczywiscie! zdrowia!
Dziękujemy, Bruniu!
Ja życzę wszystkim wspaniałej zabawy selwestrowej!!!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!