Tak jest! Chociaz w lany poniedziałek jade.... zgadnij? Do Brisbane! Pochodzę Twoimi śladami. No! Pochodzę to za duzo powiedziane. Nie na moim kuśtyku, który, sie do ńiczego jeszcze nie nadaje!
Alleluja! Zmartwychwstał Pan! Zwyciężył śmierć! WESOŁYCH śWI¡T DLA WSZYSTKICH!
Ostatnio zmieniony 27 mar 2016, 12:43 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Lola!!! 100 lat (w widzewskim trykocie oczywiście )
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Dawno nikt nic nikomu nie gratulował to ja sobie pozwolę złożyć gratulacje Barabaszowi z okazji zmiany kolorku nicka czyli wstąpienia do zacnej grupy Forowych Badaczy Naukowych.
Mam nadzieję Barabaszu, że nie spoczniesz na laurach i nadal będziesz dociekał źródeł inspiracji dla Nienackiego do pisania książek o przygodach pana Tomasza i dzielił się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Właśnie dzisiaj dostałem wiadomość epocztą i na początku nie wiedziałem trochę o co chodzi. Ale dziękuje bardzo, czuję się zaszczycony. Oczywiście odkrywanie inspiracji Nienackiego sprawia mi wielką przyjemność i nie trzeba mnie do tego namawiać, a ze względu na zamieszkanie najłatwiej mi z "Wyspą Złoczyńców", Pozdrawiam wszystkich!
Barabasz pisze: a ze względu na zamieszkanie najłatwiej mi z "Wyspą Złoczyńców", Pozdrawiam wszystkich!
A że ja bardzo lubię "Wyspę złoczyńców" to te inspiracje to miód na mą duszę
Czesiu, teraz jeszcze musi dołączyć do zaszczytnego grona zlotowiczów!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!