Radio RMF Classic
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Radio RMF Classic
Większość z Was zapewne wie, że RMF Classic to moja ulubiona stacja radiowa.
Czy ktoś z Was też słucha?
Zachęcam do wzięcia udziału w głosowaniu na najpiękniejszą polską muzykę fimową:
http://www.rmfclassic.pl/polska-muzyka-filmowa
Utwory, które zdobędą najwięcej głosów, będą grane na antenie we wtorek, 3 maja.
Zachęcam do wzięcia udziału w głosowaniu na najpiękniejszą polską muzykę fimową:
http://www.rmfclassic.pl/polska-muzyka-filmowa
Utwory, które zdobędą najwięcej głosów, będą grane na antenie we wtorek, 3 maja.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Re: Radio RMF Classic
No niestety tym razem nie będzie wazeliny. Nie lubię RMF. Dla mnie Trójka to podstawa. Gdyby tak jeszcze ograniczyli te reklamy bo już mi uszy puchną od włączania niskich cen czy porad myślenia technologicznego.Yvonne pisze:Większość z Was zapewne wie, że RMF Classic to moja ulubiona stacja radiowa.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Ależ to nie ma nic wspólnego ze stacją RMF poza nazwą.Czesio1 pisze:Nie lubię RMF
RMF Classic to piękna muzyka, głównie klasyczna i filmowa, sporo też francuskiej, czyli to, co Yvonne lubi najbardziej
I, co dla mnie najważniejsze, nie gadają tyle co w Trójce!!! Przez to gadanie właśnie przestałam słuchać Trójki.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2016, 18:59 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

Hehehe, a ja właśnie bardzo lubię to gadanie w TrójceYvonne pisze: Ależ to nie ma nic wspólnego ze stacją RMF poza nazwą.
RMF Classic to piękna muzyka, głównie klasyczna i filmowa, sporo też francuskiej, czyli to, co Yvonne lubi najbardziej![]()
I, co dla mnie najważniejsze, nie gadają tyle co w Trójce!!! Przez to gadanie właśnie przestałam słuchać Trójki.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Właśnie to miałem napisać!!! A reklamy? Być muszą! Takie prawa rynku...Czesio1 pisze:No niestety tym razem nie będzie wazeliny. Nie lubię RMF. Dla mnie Trójka to podstawa. Gdyby tak jeszcze ograniczyli te reklamy bo już mi uszy puchną od włączania niskich cen czy porad myślenia technologicznego.Yvonne pisze:Większość z Was zapewne wie, że RMF Classic to moja ulubiona stacja radiowa.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

I znów zgoda! W Trójce wszystkiego jest w sam raz i nawet Dobra zmiana za bardzo jej nie zaszkodziła!Czesio1 pisze:Hehehe, a ja właśnie bardzo lubię to gadanie w Trójce
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

Tak, wiem johny. I do pewnego momentu mi one nie przeszkadzały. Dopiero napastliwość pewnej firmy ME i jej do znudzenia powtarzany tekst doprowadził do tego, że nie jestem w stanie tego słuchać. Wyłączam na czas reklam radio.johny pisze: Właśnie to miałem napisać!!! A reklamy? Być muszą! Takie prawa rynku...
Te reklamy są inne niż kiedyś. Dawniej zachęcały do kupna czegoś teraz ogłupiają ludzi. Czasami słucham sobie starych notowań Listy Przebojów Trójki i trafiają się również reklamy. Nie było ich tyle i były takie subtelniejsze, delikatniejsze. Przepraszam ale tak to odbieram.
- johny
- Moderator

Tak to jest bardzo irytujące!VdL pisze:Jedynie pdglasnianie przez nadawców reklam mi przeszkadza.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!