seth_22 pisze:Jaka szkoda, że tak późno się zorientowałem, a mam tak daleeeeeeko, bo uwielbiam Niewidzialnych.
Normalnie z marszu polubiłem chłopa!
....przyda się także dobra lorneta. Mam też świetne przewodniki po okolicy, w tym te z kilkuset reprodukcjami niemieckich pocztówek z tych właśnie okolic. Jeśli ma ktoś ochotę podrzucę,gdzie trzeba. Pozdrawiam.
Oczywiście, ze mamy ochotę! Jakbyś nie dał rady to my/ja pojedziemy/podjadę. Chociaż najlepiej jakbyś nas odwiedził na zlocie.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
johny pisze:Oczywiście, ze mamy ochotę! Jakbyś nie dał rady to my/ja pojedziemy/podjadę. Chociaż najlepiej jakbyś nas odwiedził na zlocie.
Kiedyś rzeczywiście byłem parówkowym skrytozercą, ale od jakiegoś czasu za parówkami nie przepadam już.
Spoko przewodniki dotra i nie martw się o to, jak? To też część niespodzianki w tej przygodzie,bo jakby mogło być inaczej...? Jeśli ktoś z Was jeszcze zdąży, a mało czasu pozostało do wyjazdu,- proszę zaopatrzyć sie w ksiażkę Tadeusza Willana - "Droga przez morze" opisującym życie mieszkańców Niedzwiedziego Rogu w czasie wojny i dramatyczną ewakuację tej społeczności tuż pod jej końcem. Do zobaczenia na Zlocie w Barenwinkel ! Pozdrawiam wszystkim i uciekam, bo jeszcze sporo pracy.
Mazur pisze:
Spoko przewodniki dotra i nie martw się o to, jak? To też część niespodzianki w tej przygodzie,bo jakby mogło być inaczej...?
Ha!!! Ja już wiem jak!! Oj, nie mogę się doczekać
A co to za tajemnice ojciec?
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
seth_22 pisze:
Widziałem, co niektórzy forowicze sądzą o Niewidzialnych i przyznaję, że jestem mocno zaskoczony. "Trudno, co robić", jak mawiał klasyk.
seth_22 pisze:
Widziałem, co niektórzy forowicze sądzą o Niewidzialnych i przyznaję, że jestem mocno zaskoczony. "Trudno, co robić", jak mawiał klasyk.
Po zlocie na pewno zmienią zdanie.
Rozumiem, że będziecie nad tym ostro pracować. Proponuję ściągnąć Gretę, już ona ich przekona
seth_22 pisze:
Rozumiem, że będziecie nad tym ostro pracować. Proponuję ściągnąć Gretę, już ona ich przekona
Dzieki Grecie to jeszcze bardziej pokochałbym Niewidzialnych!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Czesio1 pisze:Aha, proszę nie zapomnieć forowych koszulek!!
Spoko loko! Już spakowana!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
TomaszK pisze:
seth_22 napisał/a:
TomaszK pisze:
seth_22 napisał/a:
seth_22 pisze:
Dzieki Grecie to jeszcze bardziej pokochałbym Niewidzialnych!
Ba! A kto nie? Ona generowała takie napięcie, że korki wysadzało!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 21:58 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!