To już zostało postanowione, że biały?Czesio1 pisze:Johny, ustaliliśmy że teraz wybieramy jasny kolor, czyli biały
Ja się zatrzymałam na tym, że ktoś proponował szary.

W tej firmie otrzymałem informację, że nie ma problemu z białym.zbychowiec pisze:Ale czy z białym kolorem nie ma problemu z przebijaniem podkładu (już było wcześniej wzmiankowane)?
W sumie nie jest ustalone, możemy zrobić głosowanie. A nie podoba Ci się Yvonne biała koszulka?Yvonne pisze:To już zostało postanowione, że biały?Czesio1 pisze:Johny, ustaliliśmy że teraz wybieramy jasny kolor, czyli biały![]()
Ja się zatrzymałam na tym, że ktoś proponował szary.

Dokładnie tę, ale jeżeli już to M. Jeżeli nie można tej, to co do fasonu dostosuję się.Czesio1 pisze: Czy masz na myśli tę koszulkę: V-neck ?

Dokładnie Czesiu! Musimy to rozstrzygnąć d****nie! Bo tak to temu kolor nie będzie pasował, temu haft, tamtemu krój liter tec, etc. i z koszulkami będziemy się bujali nie wiadomo ile czasu.Czesio1 pisze:W sumie nie jest ustalone, możemy zrobić głosowanie. A nie podoba Ci się Yvonne biała koszulka?

Mam nadzieję, że wspólnie wybierzemy takie koszulki żeby każdy zadowolony. A przynajmniej żeby udawał się jest zadowolonyjohny pisze:Dokładnie Czesiu! Musimy to rozstrzygnąć d****nie! Bo tak to temu kolor nie będzie pasował, temu haft, tamtemu krój liter tec, etc. i z koszulkami będziemy się bujali nie wiadomo ile czasu.Czesio1 pisze:W sumie nie jest ustalone, możemy zrobić głosowanie. A nie podoba Ci się Yvonne biała koszulka?

Ja na coś co kocham nie żałuję pieniędzy. Kocham Widzew i zakupiłem sobie koszulki :1 za 99 złotych, 2 z Bońkiem za 80 zł, tak samo kocham to forum i zamówię sobie też przynajmniej jedną sztukę. Ot nie wypiję paru piwek, nie pójdę raz do kina, nie zjem ze 3 razy lodów i koszulka jest. Chcieć to móc!Yvonne pisze:Ale na mnie nie zwracajcie uwagi, bo jeśli cena będzie taka, jak pisał Czesio, to raczej i tak nie zamówię.

To i dobrze Ci się kojarzy Yvonne, bo prezentujemy się w takich koszulkach na oficjalnych spotkaniach.Yvonne pisze: Zdecydowanie mi się nie podoba. Kojarzy mi się z apelem![]()
Niestety biorąc pod uwagę że szukamy koszulki z haftem musi mieć to swoja cenę.Yvonne pisze: Ale na mnie nie zwracajcie uwagi, bo jeśli cena będzie taka, jak pisał Czesio, to raczej i tak nie zamówię.

No to już brzmi inaczejCzesio1 pisze:Ale Yvonne, mówiłaś, że w granicach 30-40 zł. możesz kupić. Haft 33 zł. plus koszulkę taką jak chciałaby panna Monika damska koszulka i koszt wyniesie 46 zł.
Tak się składa, że browarków w ogóle nie pijamCzesio1 pisze:Te 6 zł. nadwyżki to jak pisze johny dwa browarki mniej wypite.

Zrobimy szybką ankietę.Yvonne pisze: No to już brzmi inaczej![]()
Przemyślę temat, ale czy będzie jeszcze jakaś ankieta odnośnie koloru, czy już wybraliście biały?
Oj tam, oj tam, w miejsce "browarek" wstawiasz inne dowolne słowo, np. "francuski szampan" i tylko zmniejszasz liczbę z dwóch do 1/2Yvonne pisze: Tak się składa, że browarków w ogóle nie pijam

Zdjęcia zrobione z lampą błyskową, bez lamy wyglądają normalnie. Mozna tez łączyć odblaskowe z matem (tak ja w przypadku koszuli z czachą).zbychowiec pisze:To one są pokryte jakąś warstwą odblaskową? Nie schodzi to w praniu?VdL pisze:Byłem dzisiaj w Uniejowie , przy okazji Turnieju Rycerskiego. Rozmawiałem dzisiaj z palstykiem , który robi przy okazji koszulki. Zaciekawiły mnie w szczególności koszulki z nadrukiem odblaskowych. Co prawda, to są koszulki w technologii, którą mamy, ale te spodobały mi się szczególnie. Są widoczne szczególnie wieczorem.
Prezentuje się faktycznie szarmancko heheheMoglibyśmy nawet na dyskotekę/potańcówkę w takich uderzyć.

Tak, masz rację VdL, ile osób tyle pomysłów. Dlatego chyba lepiej jest zapodać jedną konkretną propozycję i sprawdzić jakie jest zainteresowanie.VdL pisze:Przejrzałem sobie ten wątek i doszedłem do wniosku, że : Tam gdzie kucharek 6 .....![]()
W czasie naszego ostatniego zlotu postanowiliśmy że tym razem robimy koszulki z haftem. Nadrukowane już mamy więc spróbujmy teraz coś trwalszego.VdL pisze: Kilka spostrzeżeń:
- możliwe, że powinniśmy podejść do tego tematu w zupełnie inny sposób. Opracować projekt koszulki w sposób przemyślany, możliwe, że z pomocą jakiegoś plastyka, dobrać kolor lub nawet kolory. Wybrać technikę: haft komputerowy, sitodruk czy inny. Dopiero wtedy podjąć decyzję o produkcji. Możliwe, że stworzymy super odlotową. Taka koszulka powinna być niezmienna przez kilka najbliższych lat,
Lub
- możemy robić koszulki okazjonalne, zakaźdym razem inną na każdy zlot. Można wtedy zaoszczędzić na jakości.
Osobiście jestem za tym , aby robićto dwutorowo.
- A narazie
Jeśli się nie wyrobimy do zlotu, to trudno - powinno zostać tak jak jest, czyli jeśli ktoś chce teraz koszulkę, bo mu sie zniszyla lub jej jeszcze nie ma, to może zamówić czarną z białym logo.

Tak, masz rację zbychowiec, że jest rozbieżność w kolorach między tym co ostatnio było w temacie a tym co rozesłałem na priv do osób z listy chętnych do zakupu.zbychowiec pisze:Ja też już zamówiłem jedną L-kę, ale w privie od Czesia była mowa o białych koszulkach. Co do koloru to się dostosuję do innych, chciałem tylko zauważyć rozbieżność pomiędzy privem a tym ogłoszeniem.

Kolego dla mnie XXLCzesio1 pisze:Na ten moment chęć zakupu potwierdziły mi następujące osoby:
1) Czesio1 - Męska Trendy rozmiar XL
2) Eksplorator63 - Męska Trendy rozmiar M
3) Barabasz - Męska V-neck rozmiar M
4) irycki - Męska Trendy rozmiar XL
5) zbychowiec - Męska Trendy rozmiar L
6) johny - Męska Trendy rozmiar L
7) panna Monika - Damska V-neck rozmiar M
8) TomaszK - Męska
9) TomaszL - Męska rozmiar XL
Czy ktoś jeszcze jest zainteresowany?

Już poprawiłem, przepraszam. Przy okazji poprawiłem rodzaj koszulki bo prosiłeś o V-neck, prawda?johny pisze: Kolego dla mnie XXL