Audiobooki z serii "Pan Samochodzik "
-
Polaris32
- Poszukiwacz przygód

- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Audiobooki z serii "Pan Samochodzik "
Latając po internecie natrafiłem na taki kanał z seria "Pan Samochodzik" . Wiele jest przerabiane w ivonie ale mi osobiście to nie przeszkadza
Pleylista z Serią "Pan Samochodzik"
Ostatnio zmieniony 10 cze 2016, 18:49 przez Polaris32, łącznie zmieniany 1 raz.
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Re: Audiobooki z serii "Pan Samochodzik "
To jest niestety automat i to gorszy od Ivona. Wszystko jest czytane jednym ciągiem bez akcentów, nie da się słuchać.Polaris32 pisze:Latając po internecie natrafiłem na taki kanał z seria "Pan Samochodzik" . Wiele jest przerabiane w ivonie ale mi osobiście to nie przeszkadza
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
Ale heca! A jak to jest zrobione? Zupełnie sie nie znam. To rzeczywiscie automat czyta? Takim miłym głosem? Naprawde? Ale heca! Rzeczywiscie. Czytane jakby "bez zrozumienia", jak by to powiedziała pani profesor, ktora uczula mnie w zamierzchłej przeszłości angielskiego w Polsce.
I z tego względu, ze "na jedno kopyto", mysle, ze na dłuższa metę męczące. Ale nie wiem. Dzieki Polarisie. Posłucham sobie w weekend.
Ale Polarisie! Posłuchaj naszych audiobooków! Różnorodność interpretacji, barw głosu, temperamentu i w ogole! SUPER!
I z tego względu, ze "na jedno kopyto", mysle, ze na dłuższa metę męczące. Ale nie wiem. Dzieki Polarisie. Posłucham sobie w weekend.
Ale Polarisie! Posłuchaj naszych audiobooków! Różnorodność interpretacji, barw głosu, temperamentu i w ogole! SUPER!
-
Polaris32
- Poszukiwacz przygód

Re: Audiobooki z serii "Pan Samochodzik "
To jest Ivona .Wiem bo mam ten program to głos MaiPawelK pisze:
To jest niestety automat i to gorszy od Ivona. Wszystko jest czytane jednym ciągiem bez akcentów, nie da się słuchać.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2016, 12:37 przez Polaris32, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Polaris32
- Poszukiwacz przygód

Kiedyś w szkole miałem dużo materiału do ogarnięcia i wtedy Ivona pomogła. Z czasem tak się przyzwyczaiłem że nie zwracam już uwagi na drętwość tego języka.
No i nigdzie nie ma wszystkich audiobooków Samochodzika
Ostatnio zmieniony 11 cze 2016, 12:40 przez Polaris32, łącznie zmieniany 1 raz.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
Z doświadczenia wiem, że w przypadku Pana SamoSamochodzika lepiej go samemu przeczytać, niż odluchac. Do działa lepiej na wyobraźnię.Polaris32 pisze:Kiedyś w szkole miałem dużo materiału do ogarnięcia i wtedy Ivona pomogła. Z czasem tak się przyzwyczaiłem że nie zwracam już uwagi na drętwość tego języka.
Ja przygodę z samochodzikiem zacząłem od filmu. Czytając kolejne książki widziałem p. Stanisława w roli PSA.
-
Polaris32
- Poszukiwacz przygód

Oczywiście że czytanie jest lepsze lecz nie zawsze się da. Do samochodu tylko audiobook.VdL pisze: Z doświadczenia wiem, że w przypadku Pana SamoSamochodzika lepiej go samemu przeczytać, niż odluchac. Do działa lepiej na wyobraźnię.
Ja przygodę z samochodzikiem zacząłem od filmu. Czytając kolejne książki widziałem p. Stanisława w roli PSA.
Co do Stanisława tro chyba każdy tak ma czytając te serie.
- Eksplorator63
- Zlotowicz

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Jeśli jest dobrze czytany to dodaje atmosfery tajemniczościVdL pisze:Z doświadczenia wiem, że w przypadku Pana SamoSamochodzika lepiej go samemu przeczytać, niż odluchac. Do działa lepiej na wyobraźnię.Polaris32 pisze:Kiedyś w szkole miałem dużo materiału do ogarnięcia i wtedy Ivona pomogła. Z czasem tak się przyzwyczaiłem że nie zwracam już uwagi na drętwość tego języka.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
To prawda, mam Znaczy Kapitana,Sensacje XXw. i Pojedynek z Syberią, są rewelacyjnie czytane. Często je odsłuchuję. Miałem też Krzyżaków czytane przez Gajosa, ale nie polecam.PawelK pisze:Jeśli jest dobrze czytany to dodaje atmosfery tajemniczościVdL pisze:Z doświadczenia wiem, że w przypadku Pana SamoSamochodzika lepiej go samemu przeczytać, niż odluchac. Do działa lepiej na wyobraźnię.Polaris32 pisze:Kiedyś w szkole miałem dużo materiału do ogarnięcia i wtedy Ivona pomogła. Z czasem tak się przyzwyczaiłem że nie zwracam już uwagi na drętwość tego języka.
Podobno był PS czytany przez Teleszynskiego, niestety nie mam do niego dojścia. Ktoś z Was się z nimi spotkał?