Czesio1 pisze:Ja również dziękuję. Zabawa była przednia. Gratulacje dla wszystkich!
Czesiu, ja mam pytanie. Jednym z moderatorów działu konkursów jest jakis test. Nie widzę go w przywitalni, dlaczego od razu został moderatorem? Może to on wyłączał serwer ?
Czesio1 pisze:Ja również dziękuję. Zabawa była przednia. Gratulacje dla wszystkich!
Czesiu, ja mam pytanie. Jednym z moderatorów działu konkursów jest jakis test. Nie widzę go w przywitalni, dlaczego od razu został moderatorem? Może to on wyłączał serwer ?
Moderator Test to ja TomaszKu. Już dość dawno temu go założyłem bo potrzebowałem sprawdzenia pewnych rzeczy jako moderator.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2016, 22:33 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
zbychowiec pisze:Ten test to jest nasz użytkownik testowy. Ono (jest bezpłciowe) nie jest człowiekiem, nie posiada autonomicznej osobowości ani inteligencji...
Ten test to jest nasz użytkownik testowy Ono (jest bezpłciowe) nie jest człowiekiem, nie posiada autonomicznej osobowości ani inteligencji. Zatem nie może samo manipulować serwerami.
zbychowiec pisze:
Ten "test" jest limitowany kilkoma mechanizmami bezpieczeństwa we wręcz laboratoryjnych warunkach. Tych barier nie da się złamać. Nie ma możliwości, aby coś poszło źle.
Standardowy tekst, który pada na chwilę przed katastrofą
Z innej beczki: rozumiem, że Czesio i tak wygrywa, czyli gra toczy się o miejsca od drugiego w dół?
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
irycki pisze:
Z innej beczki: rozumiem, że Czesio i tak wygrywa, czyli gra toczy się o miejsca od drugiego w dół?
Coś Ty irycki taki pesymista? Ja w szybkiej wersji staram się nadrobić to co stracę w wolnych zagadkach. Z krzyżówką jakoś się udało ale znając Yvonne to w kolejnych już tak łatwo nie będzie. I co jeśli wymyśli, żeby pokazać mimiką tytuł serialu "Barwy szczęścia"? Albo potnie gazetę na 1000 kawałków i każe ułożyć puzzle? Już o wiązaniu do krzesła pani Jagody nie wspomnę.
Von Dobeneck pisze:W każdym razie, jestem na liście.
No patrz! A gdzie ja, gdzie moje 0!?
Ostatnio zmieniony 11 paź 2016, 10:11 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Czesio1 pisze: I co jeśli wymyśli, żeby pokazać mimiką tytuł serialu "Barwy szczęścia"? Albo potnie gazetę na 1000 kawałków i każe ułożyć puzzle? Już o wiązaniu do krzesła pani Jagody nie wspomnę.
Widzę, Czesio, że Ty masz niezłe pomysły
Może następny konkurs Ty poprowadzisz?
Chętnie wezmę udział