Muzyka naszych marzeń i snów
Dzięki, czasami spada na człowieka coś, po czym ciężko się pozbierać.zbychowiec pisze:Wyrazy współczucia, Dobku.Von Dobeneck pisze:Za piosenkami Cohena nie przepadałem, ale doceniam jego wkład w muzykę.
Dwa tygodnie temu pożegnałem siostrę, odeszła w wieku 33 lat, a tydzień temu zmarł mój przyjaciel, najlepszy jakiego miałem.
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 223 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
Strasznie mi przykro. Trzymaj się!Von Dobeneck pisze: Dwa tygodnie temu pożegnałem siostrę, odeszła w wieku 33 lat, a tydzień temu zmarł mój przyjaciel, najlepszy jakiego miałem.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki
.
Przypomniałem sobie jeszcze zespół, który był popularny w latach 80' i 90'. Pewnie wielu zna te piosenki:
To inna kapela z mojej młodości:
Jeszcze jedna:
Różne stare kawałki, które pamiętam lub sobie przypominam:
Nie tylko Ironów i Mety się słuchało.
Nie przepadam za reggae, ale ten utwór pamiętam i uwielbiam. W moim ogrodzie to przy tym pikuś:
To inna kapela z mojej młodości:
Jeszcze jedna:
Różne stare kawałki, które pamiętam lub sobie przypominam:
Nie tylko Ironów i Mety się słuchało.
Nie przepadam za reggae, ale ten utwór pamiętam i uwielbiam. W moim ogrodzie to przy tym pikuś:
Ostatnio zmieniony 17 lis 2016, 04:09 przez Von Dobeneck, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawał historii i jedna z najważniejszych kapel w historii rocka, jako pierwsi a właściwie ich lider Pete Townsend, zaczęli niszczyć instrumenty podczas koncertu. Perkusista, Keith Moon, to jeden z najlepszych perkusistów wszech czasów, a jednocześnie jeden z największych wariatów, niestety już nie żyje. Muzyka żyje, przynajmniej dla mnie:
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 223 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
Dla mnie Deep Purple skończyło się pod koniec lat '70-tych. To, co robią ci starsi panowie już mnie jakoś nie bierze 
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki
.
- oldmalarz
- Zlotowicz

- Podziękował;: 60 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
do grania lubie te utwory..
Zembatego
a "Słynny Niebiecki Prochowiec" wole w wykonaniu Zembetego..
do słuchania podczas malowania to..
Pojedyńczy mój THE BEST! razem z te teledyskiem bo bez teledysku nie ma tej mocy...
no i to
do piekła i z powrotem....bosko!
Zembatego
a "Słynny Niebiecki Prochowiec" wole w wykonaniu Zembetego..
do słuchania podczas malowania to..
Pojedyńczy mój THE BEST! razem z te teledyskiem bo bez teledysku nie ma tej mocy...
no i to
do piekła i z powrotem....bosko!
Ostatnio zmieniony 20 gru 2016, 16:36 przez oldmalarz, łącznie zmieniany 1 raz.