Dziś o 21. zbychowiec może być średnio gotów.Czesio1 pisze:Jeśli zbychowiec będzie gotów to dziś o 21:00
O wszystkim i o niczym
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 301 razy
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 600 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Ups. W takim razie przekładamy start konkursowej rozgrzewki na przyszły tydzień. Przy cyzm nie wcześniej jak w czwartek.zbychowiec pisze: Oj oj, to mnie Czesiu zaskoczyles! Nie przypuszczalem, ze tak szybko Ci pojdzie. Ten weekend to nie da rady z powodu targow ksiazki w Łodzi i ogólnie spotkań Łódzkich (z serii piątek/sobota wieczór). Proponuję następny tydzień od środy wzwyż.
Yvonne, to będą dwie rundy po 10 pytań ze "Złotej rękawicy". Chodzi o sprawdzenie jak działa techniczne rozwiązanie zbychowca.Yvonne pisze: Ale wy mówicie teraz o kontynuacji Rękawicy czy o nowym pomyśle Czesia z kanonu?
Bo ja pytałam o to drugie.
- Czesio1
- Administrator

Yvonne pisze:Ja raczej też nieMilady pisze:No to nie zdążę dziś.![]()
Zobaczę, może się uda.
A jeśli nie, to kiedy będzie druga część?
Będę sprawdzał listę. Obecność obowiązkowa jak mawia Kuba Strzyczkowski. Żadnych usprawiedliwień.Milady pisze:No to nie zdążę dziś.
Możemy przesunąć na 21:30, dacie radę?
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Szczerze mówiąc, nie wiem, czy w ogóle dam dzisiaj radę, bo mam niezły maraton w tym tygodniu: w poniedziałek występ Sokolego Oka na audycji, we wtorek zerbranie Rady Rodziców, któremu przwodniczyłam, wczoraj zebranie u Wiewiórki, a dzisiaj zebranie u Sokolego Oka. Codziennie wracam późno do domuCzesio1 pisze:Możemy przesunąć na 21:30, dacie radę?
Czuję, że dzisiaj wrócę i padnę.
Zwłaszcza, że zebrania u Sokolego Oka zawsze mnie wykańczają
To po pierwsze.
A po drugie do tej pory nie napisaliście nic ze Zbychowcem o tym Waszym pomyśle. Może napiszecie przed konkursem o co chodzi? Nie wiem, czy chcę być królikiem doświadczalnym w temacie, o którym nie mam pojęcia
Ostatnio zmieniony 24 lis 2016, 10:35 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czesio1
- Administrator

Yvonne, ja też nic nie wiem o pomyśle zbychowca. Ja tylko miałem przygotować pytania.Yvonne pisze: A po drugie do tej pory nie napisaliście nic ze Zbychowcem o tym Waszym pomyśle. Może napiszecie przed konkursem o co chodzi? Nie wiem, czy chcę być królikiem doświadczalnym w temacie, o którym nie mam pojęcia
- Yvonne
- Moderator

Po pierwsze był żartobliwy, co miał wyrażać emotikon (myślałam, że to jest jasne), a po drugie własnie udowodniłeś, że jednak był potrzebny, ponieważ:zbychowiec pisze:Yvonne: tekst o króliku doświadczalnym był niepotrzebny.
Właśnie o to mi chodziło! Żebyście chociaż COKOLWIEK na ten temat powiedzieli. Cokolwiek. Bo jeśli by się okazało, że KAŻDY musi używać jakiegoś nowego narzędzia, żeby wziąć udział w konkursie, to pewnie bym się zastanowiła.zbychowiec pisze:Z punktu widzenia użytkownika forum niewiele się zmieni. Każdy będzie mógł uczestniczyć w konkursie tak, jak dotychczas. Nie zmieni się tryb zadawania pytań i tryb udzielania odpowiedzi. Jeśli taka będzie wola uczestnika, będzie mógł nadal często odświeżać stronę. Czyli jeśli nie spodobają Ci się rozwiązania użyte w konkursie, będziesz mogła z nich nie korzystać i nie wpłynie to na Twoje wyniki w konkursie.
Dziękuję
- johny
- Moderator

Konieczne są zmiany, potrzebne są zmiany, bo jeśli nic się nie zmieni może nadejść dzień rebelii... Zmiany, zmiany, zmiany...zbychowiec pisze:zmiany te są proponowane i to czy się ostatecznie przyjmą, zależy od Was.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- Czesio1
- Administrator

Ok, przesuwamy testową sesję konkursową na przyszły tydzień. Czasu mamy dość, nie pali się. Liczę, że...zbychowiec pisze:Proponuję w takim razie przesunąć sesję na następny tydzień.
...misia zdąży do tego czasu przeczytać kolejny rozdział.misia pisze:To może dzisiaj tylko z pierwszego rozdziału ZR, bo tylko tyle zdążyłam przeczytaćTak testowo, bez punktów
-
Nietajenko
- Forowy Badacz Naukowy

- Tytuł: Użytkownik chwilowo nieaktywny
- Miejscowość: Olsztyn
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Zapewne chodzi o to, że strona sama się będzie odświeżać. Jeśli tak to jestem całym sercem za takim rozwiązaniem. Samoodświeżanie zlikwiduje uciążliwość ciągłego wciskania F5. Może faktycznie na tym się serwery wykrzaczały.
Refert non fatigo et consolatoria calceamenta...
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
Harpagan http://www.harpagan.pl/rajd/
- Yvonne
- Moderator

No popatrz!Czesio1 pisze:Yvonne napisał/a:
Jak klikam w ten link, to mi się wyświetla główna strona Interii.
Nie mogę znaleźć informacji o teście.
Kiedy będzie?
Oj Yvonne, Yvonne, on był wczoraj od 20:30. Dlatego napisałem Ci również sms-ka z zaproszeniem.
Twojego sms-a widziałam, ale wczoraj nie miałam już czasu na wchodzenie na forum, bo cały wieczór piekłam ciasta na dzisiaj do pracy. Skończyłam dość późno.
I jaki był test? Trudny?
Masz gdzieś pytania?
- Czesio1
- Administrator

Dla mnie był dość trudny. Jak się okazało wielu filmów nie miałem okazji obejrzeć to i odpowiedzieć na pytania było trudno. Zdobyłem tylko 18 na 30 punktów.Yvonne pisze: No popatrz!
Twojego sms-a widziałam, ale wczoraj nie miałam już czasu na wchodzenie na forum, bo cały wieczór piekłam ciasta na dzisiaj do pracy. Skończyłam dość późno.
I jaki był test? Trudny?
Masz gdzieś pytania?
Pytań nie mam, pamiętam tylko pierwsze, w którym chodziło o to kto był wieczorową porą w komedii Barei, brunet czy blondyn.
- johny
- Moderator

Czesio1 pisze:pamiętam tylko pierwsze, w którym chodziło o to kto był wieczorową porą w komedii Barei, brunet czy blondyn.
Znaczy się pytania były tendencyjne!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!