Widzę, że liczba atrakcji jest nie do wyczerpania
Jeśli zlot będę wspominać tak dobrze jak ostatnie trzy, na których byłem to od razu zapisuję się na kolejne
A co do tego śpiewania, może być ciekawie
barttez, kto lubi ten lubi , a ze nie lubie to zglosilam postulat aczkolwiek - doszlismy do pieknego rozwiazania stoperowego dla mnie i uwazam, ze bardzo to ladnie w stsunku do innych rozegralismy
Czemu mowy mojej nie rozumiecie?
Bo wy z ojca diabła jesteście.
Mysikrólik pisze:
Krwawa Mary napisał/a:
kto lubi ten lubi , a ze nie lubie to zglosilam postulat
To jest nas dwoje.
Nie lubię tych doliniarskich tekstów, przybijają mnie.
Mówicie poważnie czy żartujecie sobie z rana?
Dla mnie "Sen o Wiktorii" to jedna z najpiękniejszych polskich piosenek.
Nie wyobrażam sobie nie śpiewać przy ognisku piosenek takich, jak: "Whisky" czy "Czerwony jak cegła" :shock:
Ostatnio zmieniony 11 sty 2017, 09:31 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak będziecie śpiewać "Czerwony jak cegła" to ja też poproszę o stopery...
(Raczej miałem nadzieję bardziej na klimaty w stylu SDM, Bukowina, szanty... )
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
A poza tym jestem PRZEKONANA, że więcej osób zna na pamięć teksty Dżemu niż SDM.
Od wielu lat często organizuję duże ogniska w moim ogrodzie i wiem, co ludzie znają
Mysikrólik pisze:
Krwawa Mary napisał/a:
kto lubi ten lubi , a ze nie lubie to zglosilam postulat
To jest nas dwoje.
Nie lubię tych doliniarskich tekstów, przybijają mnie.
Mówicie poważnie czy żartujecie sobie z rana?
Dla mnie "Sen o Wiktorii" to jedna z najpiękniejszych polskich piosenek.
Nie wyobrażam sobie nie śpiewać przy ognisku piosenek takich, jak: "Whisky" czy "Czerwony jak cegła" :shock:
Kwestia gustu, mnie Dżem jest obojętny. Mogę pośpiewać przy ognisku wszystko!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
johny pisze:
Kwestia gustu, mnie Dżem jest obojętny. Mogę pośpiewać przy ognisku wszystko!
Oj coś czuję, że może mi zabraknąć karty pamięci w aparacie.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Yvonne pisze:Ale śpiewów chyba nie bedziemy nagrywać?
Ja mogę śpiewać, bo lubię, ale bez rejestracji proszę
A czemu? Więcej luzu i autoironii.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
zbychowiec pisze:
Jak ktoś sobie zażyczy, to się nagra śpiewaka. Niektórzy lubią karierę medialną. Ja nie lubię, więc podczas mojego śpiewania kamer nie będzie No, chyba że wszyscy razem zdecydujemy się nagrać jakieś demko dla nie-zlotowiczów, wtedy oczywiście wystąpię mimo oporów moralno-estetyczno-zdrowotnych (słuchanie mojego śpiewu może być szkodliwe dla zdrowia, więc przed jego odsłuchaniem zaleca się kontakt z lekarzem lub farmaceutą).
Nie pękaj zbychowiec, jak wszyscy będą śpiewać to Twój głos utonie w chórze.
bedzie i Whiski i sdm i "Majster bieda" ( Iryski mój spiewnik z pewnoscia ci sie spodoba..)
dla kazdego coś .
i KRZYŻOWIEC ( mam nadzieje ze bedzie piosenką zlotową)
a w piatek mam nadzieje że sobie pogramy również w kazamatach Radzynia .. tam jest rewelacyjna akustyka ....
mnie kamerka nie pzreszkadza..
Ostatnio zmieniony 11 sty 2017, 12:01 przez oldmalarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Yvonne, ja nie to, ze nie lubie a po prostu bardzo zle mi sie kojarzy, ale jesli ktos bedzie spiewac to przeciez mam wyjscie stoperowe i wcale nie bede sie zle z tym czula Czesio1, pamietaj, ze mamy kierki do rozegrania ;] zbychowiec, bedzie nas dwoje w kwestii spiewania - bedziemy tylko ruszac ustami i starczy z nas
Czemu mowy mojej nie rozumiecie?
Bo wy z ojca diabła jesteście.
Jako uczesnik Plenerów zawsze mam żelazny zapas czyli kosci ,karty, Backgammon ..
juz nie jeden rok przegrałem w kosci na plenerach
i niejeden wieczór ...kosci sa nawet lepsze niz karty..