PawelK pisze:Nemsta pisze:Promujmy czepialstwo.
Mam prawo mieć swoje zdanie i mam prawo je wyrazić. Jest to zrobione bylejak skoro Cię satysfakcjonuje bylejakość, Twoja sprawa, mi nie odpowiada bylejakość i zwracam na to uwagę. Pewnie masz jeszcze do tego socjalistyczne poglądy na temat zgłaszania wykroczeń i przestępstw i nazywasz to donosicielstwem. Widzę, że lubisz żyć w syfie, to sobie żyj, nie moja bajka.
Cytuj całość, co się bawisz w bylejakość i ograniczasz do części mojej wypowiedzi wypaczając jej sens.
Konkurs gazetowy, poznaj szczegóły nominacji i się wypowiadaj.
I już szufladkujesz i widzisz.

Widzisz, masz prawo i to wszystko. Ja mam prawo mówić, że się czepiasz i mówię to nie od dziś.
Poszczyć się swoją bezinteresowną działalnością na rzecz społeczeństwa w 2016, no dalej. Pani nominowana za bezinteresowną działalność na rzecz społeczeństwa zrobiła tak dużo, że trudno to wymienić. Odkryć to natomiast jest bardzo łatwo, bez czepiania.
Kategoria w której jest burmistrz to Samorządność i społeczność lokalna. Także zrobił dużo ponad schemat urzędu który piastuje od lat, przyjedź, porozmawiaj z ludźmi, zobacz, oceń, bo z fotela w Warszafce nie wszystko widać. I pozostając w twoim szufladkowaniu, mniej socjalistycznego jadu w tym Twoim syfie
Smerf Maruda normalnie.