Konfiturek pisze:Niewdzięczną miał tą rolę w serialu
He, he, he... jak film oglądał kiedyś jego wnuczek to się dziecko popłakało, że dziadek w takie tarapaty się wplątywał i wszyscy się z niego śmiali.
A tak na marginesie, moja koleżanka z pracy była na sztuce z p. Michałem. Nie dość, że sztuka świetna to p. Michał zebrał największe oklaski.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2016, 14:05 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Ostatnio zmieniony 07 sty 2017, 15:37 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Po rozmowie z p. Michałem odświeżyłem sobie Yokmok i Koniec Nocy. Moim zdaniem jedne z najlepszych filmów poza ...... no właśnie.
Nie wiem czy wiecie, ale p. Michał Szewczyk grał jako chyba jedyny w 3 filmach wg. scenariusza Nienackiego.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2017, 21:40 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
TomaszK pisze:Oprócz "Templariuszy", znalazłem jeszcze "Akcję Brutus" i jeden z odcinków "Z przygodą na ty". To te ?
mało?
Moim zdaniem, nie. Obejrzałem wszystkie. "Z przygodą ma Ty" Było nagrywane w lasach Spalskich. Odcinek z kłusownikiem, jak dobrze pamiętam to był odcinek 3.
volenti non fit iniuria!
johny pisze:Polecam wszystkim serial dokumentalny na C+ Discovery Polska filmowa. W niedzielę będzie powtórka Lublina a w poniedziałek łódzkie.
Tu dwa zdjęcia z odc. 1, w którym jednym z głównych bohaterów był p. Michał. Nagrałem program na twardy dysk. Toruń i most, który grał warszawski Most Kierbedzia bodajże. Obrazek
Obrazek
Wszystkich chętnych zapraszam do Łodzi na herbatę/kawę i wspólne obejrzenie. Odcinek był o kujawsko-pomorskim. Dużo był o Ciechocinku (Excentrycy)
Johny, weź mi wyślij przypominajkę w niedzielę jak się zacznie bo ja jak nic zapomnę.
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
Vasco pisze:W 2 czy 3 odcinku będzie panna Karen na zamku w Radzyniu Chełmińskim.
Kurde przegapiłem ten odcinek...
volenti non fit iniuria!
Vasco pisze:W 2 czy 3 odcinku będzie panna Karen na zamku w Radzyniu Chełmińskim.
Kurde przegapiłem ten odcinek...
Może będzie powtórka?
Już były. Zawsze premiera jest w pon o 21 a powtórki przez cały tydzień. Ostatnia w niedzielę!
volenti non fit iniuria!
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2017, 10:39 przez johny, łącznie zmieniany 1 raz.
volenti non fit iniuria!
Rozmawiałem dzisiaj z synem p. Michała Szewczyka, tak przy okazji wspominaliśmy zlot Templauszowy.
Często wspominają nasze spotkanie, podkreślając jednocześnie ich ''męski wypad ''. Uwazają , ze zorganizowalismy wspanialy zlot i cenią nas za spontaniczność, świetną atmosferę oraz to że jesteśmy fajną ekipą.
Pan Michał teraz ciężko pracuje. Po nowym roku w Teatrze Telewizji będzie emitowany spektal z jego udziałem, dam znać, obejrzymy go wspólnie na ekranie TVP. Po nowym roku niespodzianka.
VdL pisze:
Często wspominają nasze spotkanie, podkreślając jednocześnie ich ''męski wypad ''.
Kurde akcja niczym ze Złotej Rękawicy!
Pan Michał teraz ciężko pracuje. Po nowym roku w Teatrze Telewizji będzie emitowany spektal z jego udziałem, dam znać, obejrzymy go wspólnie na ekranie TVP. Po nowym roku niespodzianka.
Extra!
volenti non fit iniuria!