fantastyczna infformacja...
XII Zlot Forowy - majówka 2017
- templariusz72
- Zlotowicz

- Tytuł: opis w budowie :)
- Miejscowość: Solec Kujawski
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- templariusz72
- Zlotowicz

Re: Papowo Biskupie
Ok bede sie kontatowal telefonicznie, dzien przed.Bardzo mnie intryguje ten kosciółek, a jakos niegdy nie miałem okazji zobaczyc go od wewnatrzzbychowiec pisze:Prawdopodobnie będzie to jedno z pierwszych miejsc do odwiedzenia tego dnia, więc stawiałbym na późne rano i przedpołudnie.templariusz72 pisze:O której godzinie planujecie pojawic sie 2giego w Papowie?
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2017, 11:07 przez templariusz72, łącznie zmieniany 2 razy.
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 610 razy
To super że przyjedziesz. Będziemy czekać.templariusz72 pisze:Bardzo mnie intryguje ten kościołek, a jakoś nigdy nie miałem okazji zobaczyć go od wewnątrz
- templariusz72
- Zlotowicz

Tomaszu , specjalnie na ta okoliczność urlop wziąłemTomaszK pisze:To super że przyjedziesz. Będziemy czekać.templariusz72 pisze:Bardzo mnie intryguje ten kościołek, a jakoś nigdy nie miałem okazji zobaczyć go od wewnątrz
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 610 razy
W czasie wizyty w Zantyrze, będziemy mieli szansę zobaczenia ciekawostki zoologicznej. Jak się okazuje, żyje tam największa w Polsce populacja szakali, nowego drapieżnika, który przywędrował z południa Europy, zapewne w związku z ocieplaniem klimatu. Nazwa zwierzęcia jest trochę złowieszcza, ale nie jest groźniejszy niż pospolity w Polsce lis.
Tu jest informacja prasowa
http://turystyka.wp.pl/maly-wilk-czy-dziwny-lis-szakale-zamieszkaly-w-polsce-6108736318310529a
Tu jest informacja prasowa
http://turystyka.wp.pl/maly-wilk-czy-dziwny-lis-szakale-zamieszkaly-w-polsce-6108736318310529a
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez TomaszK, łącznie zmieniany 1 raz.
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 201 razy
Będziemy mieli dzień szakala? 
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 20.06.2024)
.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
To może ja dopiszę listę zapisów na zwiedzanie Zamku w Malborku:johny pisze:Lista malborska przesłana do zamku! Czekam na info zwrotne. Oj będzie się działo!
Michał Szewczyk - 2 os.
johny - 4 os.
Yvonne - 4 os.
TomaszK - 1 os.
Krwawa Mary - 1 os.
Czesio1 - 4 os.
Mysikrólik - 4 os.
Hanka - 1 os.
irycki - 2 os.
Eksplorator 63 - 1 os.
seth_22 - 1 os.
TomaszL - 1 os.
vdl - 4 os.
Panna Monika - 2 os.
RAZEM - 32 osoby
Ciekawe czy Pani Alina Janowska doliczy się nas przy wejściu i przy wyjściu?
Ponadto przypomnę aktualną listę osób które deklarują chęć przyjazdu na Templariuszowy Zlot:
johny - 4 osoby
Barabasz - 4 osoby
Mysikrólik - 4 osoby
Oldmalarz - 3 osoby
zbychowiec - 1 osoba
TomaszK - 1 osoba
Krwawa Mary - 1 osoba
Hanka - 1 osoba
Eksplorator63 - 1 osoba
Czesio1 - 4 osoby
Yvonne - 4 osoby
Seth_22 - 1 osoba
TomaszL - 1 osoba
irycki - 2 osoby
Milady - 2 osoby
VdL - 4 osoby
panna Monika - 2 osoby
RAZEM - 40 osób
Jeżeli kogoś pominąłem proszę o informację.
Do wszystkich osób rozesłałem wiadomości prywatne w sprawach kulinarnych, jeżeli ktoś nie otrzymał to również proszę o odzew. Bo czasu mamy coraz mniej a trzeba wszystko podopinać na ostatni guzik, żebyśmy na miejscu mieli spokojne głowy.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2017, 09:24 przez Czesio1, łącznie zmieniany 4 razy.
- panna Monika
- Zlotowicz

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 87 razy
- johny
- Moderator

- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Lecimy jak Widzew z karnetami!panna Monika pisze:I tak oto osiągnęliśmy magiczną liczbę 40, jakże symboliczną.
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- panna Monika
- Zlotowicz

- Podziękował;: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 87 razy
To już tylko 9 dni. Dla mnie 10, jako że dotrę z opóźnieniem. Jestem kompletnie i totalnie nieprzygotowana, co gorsza ciągle mi coś tam zalega w pracy, więc przez te 10 dni muszę się jakoś ogarnąć tematy zawodowe zamiast się skupić na nastrajaniu się do zlotu. A właśnie, miałam kupić "Samochodzika i Templariuszy" żeby powoli wdrażać dzieci w klimaty templariuszowe.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

panna Monika, jak ja cie doskonale rozumiem! I ciagle cos wyskakuje co nie powinno
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2017, 07:00 przez Krwawa Mary, łącznie zmieniany 1 raz.
- oldmalarz
- Zlotowicz

- Podziękował;: 59 razy
- Otrzymał podziękowań: 116 razy
..a co tu sie przygotowywać?? ja sie pakuje zawsze dzien przed .. a na plener trzeba pamietać farby pedzle sztalugi folie blejtramy terpentyny ec etc..panna Monika pisze: Jestem kompletnie i totalnie nieprzygotowana, .
a tu ..tylko ciuchy bierzesz .. i to też zależy na ile ..ja jeszcze biore gitare lampke nocną kontaktową,głośniki do komórki i grzałke ..bo na róznych wypadach byłem i nie zawsze te rzeczy były ..
a jeszcze niedawno było pół roku do zlotu....
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2017, 09:51 przez oldmalarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
No właśnie.Jaki problem, nawet pedzli nie musisz szukać.oldmalarz pisze:..a co tu sie przygotowywać?? ja sie pakuje zawsze dzien przed .. a na plener trzeba pamietać farby pedzle sztalugi folie blejtramy terpentyny ec etc..panna Monika pisze: Jestem kompletnie i totalnie nieprzygotowana, .
a tu ..tylko ciuchy bierzesz .. i to też zależy na ile ..ja jeszcze biore gitare lampke nocną kontaktową,głośniki do komórki i grzałke ..bo na róznych wypadach byłem i nie zawsze te rzeczy były ..a, jeszcze Absynt kiedyś brałem ale teraz już nie ..
a jeszcze niedawno było pół roku do zlotu....
Latarli i koszulki zapiszcie. Reszta nie ważna.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
ZADBAć KOSZULKI!!!!
Zwolnieni sa tylko Ci , którzy są pierwszy raz. . Tak myślę, powinnyśmy sie trzymac pewnych standardów i nie róbmy wiochy. Skoro nawet Pan Michał i zapewniał, że w niej wystapi.
Uprać iwyprasować lub wywietrzyć i uprasować.
Zwolnieni sa tylko Ci , którzy są pierwszy raz. . Tak myślę, powinnyśmy sie trzymac pewnych standardów i nie róbmy wiochy. Skoro nawet Pan Michał i zapewniał, że w niej wystapi.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2017, 20:09 przez VdL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Eksplorator63
- Zlotowicz

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
zbychowiec pisze:Dobrze gada! Lać mu wody ognistej!VdL pisze:ZADBAć KOSZULKI!!!!