zbychowiec pisze: "Kajko i Kokosz" to mój ulubiony komiks...
To pewnie spodobałby Ci się mój nowy breloczek do kluczy. Nie mogłam go nie kupić. Obrazek
Fantastyczna kolekcja, pani w sklepie powiedziała, że jako jedyna rozpoznałam smoka Milusia.
Breloczek CZAD!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Upewniłem się osobiście u organizatora czyli w muzeum archeologicznym w Gdańsku, piętnasty to jest sobota. Ale samo muzeum gorsze niż w Krakowie, natomiast jest ogromna ekspozycja antropologiczna, Krwawa Mary miałaby używanie.
TomaszK pisze:Upewniłem się osobiście u organizatora czyli w muzeum archeologicznym w Gdańsku, piętnasty to jest sobota. Ale samo muzeum gorsze niż w Krakowie, natomiast jest ogromna ekspozycja antropologiczna, Krwawa Mary miałaby używanie.
Gdybyś miał być w centrum Gdańska, to daj znać. Jestem tam codziennie, można by się spotkać (choć w sobotę akurat nie).
Krwawa Mary pisze:A WIECIE KOGO DZIS WIDZIALAM?!?!?! I KTO MNIE ODWIEDZIL!?!?!
TomaszK!
brawo! Wygrywa pan zegarek!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
Yvonne pisze:
śmigam na wakacje. Kierunek - Dolny śląsk
Zazdroszczę, Dolny śląsk jest wspaniały!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Zgadza się, to park miejski w Wejherowie. Nie wiem skąd taka reklama Chełmna, nie było żadnej tabliczki.
A tu ławeczka z Kaszubem grającym na akordeonie. Jak się nacisnie jeden z klawiszy, zaczyna śpiewać "Kaszubskie nuty". Takie sympatyczne, nie mogliśmy stamtąd odejść.
TomaszK pisze:Zgadza się, to park miejski w Wejherowie. Nie wiem skąd taka reklama Chełmna, nie było żadnej tabliczki.
A tu ławeczka z Kaszubem grającym na akordeonie. Jak się nacisnie jeden z klawiszy, zaczyna śpiewać "Kaszubskie nuty". Takie sympatyczne, nie mogliśmy stamtąd odejść.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!