Tak, dobrze rozumiesz.VdL pisze:Treaz to ja się pogubiłem 600 zł za 5 dni od osoby w domu z basenem, a w zamku 210.? Czy dobrze rozumiem?
Jakoś niejasno to napisałam?

Tak. Mniej więcej tak bo mi te 600 zł. wyszło z dużą końcówką, z bardzo dużą, podchodzącą pod 700 zł.VdL pisze: Treaz to ja się pogubiłem 600 zł za 5 dni od osoby w domu z basenem, a w zamku 210.? Czy dobrze rozumiem?

Dużo.Yvonne pisze:Bagietki są wszędzieCzesio1 pisze:VdL napisał/a:
Osobiście wolę zamek. Poza tym przekonałaś mnie tymi bagietkami.
Ale VdL, bagietki są też w tym domu![]()
Będą na naszym stole każdego dnia rano, świeżutkie, takie, jakie są tylko we Francji.
Ciekawe ile będziemy ich codziennie kupować

Kocham Cię!oldmalarz pisze: juz nie wazne czy to bedzie w domu z basenem czy w zamku z podwórkiem.. .. za 600 czy 700..... i zagadzamy sie na bus i autokar też .. ... polece gdzie indziej i kiedy indziej...

SUPER!oldmalarz pisze:Ja jestem za pokojem trzyosobowym z łazienka wszysko jedno gdzie ..i juz nie wazne czy to bedzie w domu z basenem czy w zamku z podwórkiem.. .. za 600 czy 700..... i zagadzamy sie na bus i autokar też .. ... polece gdzie indziej i kiedy indziej...

Anno,Anna pisze:W tym zamku tez sa doplaty, i gorzej bo nie wiadomo jak wysokie one wlasciwie beda.
Jesli nie wie sie za co konkretnie sie placi (elektrycznosc, tak ale co-konkretnie?); i nawet szacunkowo jak duza jest ta oplata; to mozna sie mocno zdziwic przy wyjezdzie...

Najwyżej nie będzierelacji onlineYvonne pisze:Otóż to!johny pisze:Cytat:
Jedyne minusy, jakie się pojawiają, to brak wi-fi
To chyba akurat plus
Zgadzam się.
Dziwię się, że ludzie to wymieniają jako minusy.
Chociaż ktoś faktycznie dodał potem, że to było właściwie dobre

Ale o co Ci chodzi, Anno?Anna pisze:Rozumiem z tego, ze poprostu ignorujecie moje wpisy.
Dokladnie napisalam i o lazienkach i o pokojach.
Podalam linki do zdjec.
Coz...

Anno nie mirmiłuj...Anna pisze:Rozumiem z tego, ze poprostu ignorujecie moje wpisy.
Dokladnie napisalam i o lazienkach i o pokojach.
Podalam linki do zdjec.
Coz...

Tak, z kilkudziesięciu opinii tylko jedna zawierała taki wpis. Jedna.Anna pisze:Komentarze pozytywne sa od malych grup, duza grupa napisala wprost ze byla zdziwiona oplatami za prad (o ktorych nie doczytali) i dla tego sadze, ze ta oplata mogla byc calkiem wysoka.

Nie uważasz, że trochę przesadzasz?Anna pisze:Staram sie realistycznie podejsc do tego wyjazdu. Mam wrazenie, ze jestem jedyna