72-letni pasażer amerykańskich linii lotniczych został niedawno aresztowany za to, że w jego laseczce odkryto szpikulec do lodu... coś mi to przypomina
http://www.foxnews.com/us/2015/12/25/el ... tcmp=hpbt4

Barabasz pisze:To moja druga książka Nienackiego z poza serii samochodzikowej i kolejna, która jest w porządku, a czytało mi się ją nawet lepiej niż niektóre "samochodziki"
Wy sobie chyba żartujecie??? :shock: :shock: :shock:zbychowiec pisze:"Laseczka i Tajemnica" to świetna książka z bardzo dobrze zbudowaną fabułą i dopracowanymi postaciami. Cenię ją bardziej niż niektóre "Samochodziki".

Nieprawda. Jamesa Bonda nie lubię akuratzbychowiec pisze:No widzisz, Yvonne, bo Ty lubisz postacie typu James Bond, doskonałe w każdym aspekcie
Wybacz, Zbychowiec, ale znam Cię trochę i nie sądzę, żebyś się ZASTANAWIAŁ nawet przez chwilę, jakbyś zobaczył, że słabą kobietę atakuje JEDEN mężczyzna. No wybacz, ale nie wierzę!zbychowiec pisze:A ja lubię takie, z którymi mogę się identyfikować

Może źle się nastawiłaś i oczekiwałaś czegoś wybitnego, ja też tak czasami mam.Yvonne pisze: Ja byłam "Laseczką i tajemnicą" totalnie rozczarowana. Zwłaszcza tym bohaterem - niemotą, który zachowywał się jak staruszek, a miał zdaje się jakieś 30 czy 30 kilka lat

Ja oceniam, ale pod względem, czy są "jacyś" - nieważne czy dobrzy czy źli, czy pomiędzyBarabasz pisze:nie oceniam postępowania jej bohaterów po prostu przyjmuje ich takich jakimi stworzył ich autor.

Nie wiedzialam Mysikroliku ze jestes...kobieta, i to do tego slaba...jak te pozory potrafia zmylic...słabą kobietę atakuje JEDEN mężczyzna.
Tu się nie ma co zastanawiać.
Trzeba wiać.![]()

I tu się z Tobą nie zgodzę.zbychowiec pisze:Tu poruszyłaś dość ciekawą kwestię. Jaka jest większość ludzi: charakterystyczna czy nijaka?
Ja bym powiedział, że raczej nijaka.

Dokładnie, ale tylko z zasadzki, gazrurką w potylicę. W życiu nie zaatakowałbym otwarcie kobiety. Strach by mi nie pozwolił.PawelK pisze:Anna napisał/a:
Nie wiedzialam Mysikroliku ze jestes...kobieta, i to do tego slaba...jak te pozory potrafia zmylic...
Ja zrozumiałem, że Mysikrólk atakuje kobiety i boi się zbychowca.