POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
U nas choina właśnie ubrana. Tradyszyn taka, że robi się to w Wigilię rano.
Anioł na czubku był w rodzinie mojej żony "od zawsze" i jeśli wierzyć przekazom, ma dobrze ponad sto lat
A do kompletu zrobiliśmy pierniczki z kolorowymi szybkami. Paluszki lizać
Załączniki
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Co za fantastyczne stroje!!! Musieliście się naprawdę dobrze bawić, muszkieter, kowboj i Szerlok najlepsi. Czy Pan Żaba długo wytrzymał w tej obcej skórze?
johny pisze:Jeśli świadkiem to musisz czym prędzej pisać do sądu, że w tym czasie jesteś na feriach (masz już je opłacone, daj jakieś kwity, korespondencję, rezerwację etc.) i że prosisz o wezwanie na inny termin. Wysyłasz to poleconym priorytetem żeby jak najszybciej było w sądzie. Na kilka dni przed terminem dzwonisz do sądu i pytasz się czy twoja prośba została uwzględniona. powinni się zgodzić - 99%.
Tak zrobiłam. Czekam na decyzję. Mam nadzieję, że przełożą.
johny pisze:Jeśli świadkiem to musisz czym prędzej pisać do sądu, że w tym czasie jesteś na feriach (masz już je opłacone, daj jakieś kwity, korespondencję, rezerwację etc.) i że prosisz o wezwanie na inny termin. Wysyłasz to poleconym priorytetem żeby jak najszybciej było w sądzie. Na kilka dni przed terminem dzwonisz do sądu i pytasz się czy twoja prośba została uwzględniona. powinni się zgodzić - 99%.
Tak zrobiłam. Czekam na decyzję. Mam nadzieję, że przełożą.
Przełożą.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
Barabasz pisze:Koledzy i koleżanki z Bydgoszczy - ładne skarby się u Was kryją, Pan Samochodzik by nie pogardził: Sensacyjne odkrycie! Bezcenny skarb w bydgoskiej katedrze
Ha!
Nasze miasto niejedną tajemnicę jeszcze skrywa ...
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
A ja się Wam nie pochwaliłem, że w prezencie od mojej koleżanki dostałem wejściówkę na kurs tańca dla mnie i dla mej żony. 4 lekcje. Zaczynamy jutro! Będzie, będzie zabawa, będzie się działo!
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:A ja się Wam nie pochwaliłem, że w prezencie od mojej koleżanki dostałem wejściówkę na kurs tańca dla mnie i dla mej żony. 4 lekcje. Zaczynamy jutro! Będzie, będzie zabawa, będzie się działo!
No dobra, ale jaki to taniec?
Różne.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
johny pisze:A ja się Wam nie pochwaliłem, że w prezencie od mojej koleżanki dostałem wejściówkę na kurs tańca dla mnie i dla mej żony. 4 lekcje. Zaczynamy jutro! Będzie, będzie zabawa, będzie się działo!
Wspaniały prezent!
Uwielbiam taniec. Jak byłam dziewczynką, to marzyłam o tym, aby zostać zawodową tancerką