Organizator ma zawsze racjęTomaszK pisze:No nie, bez przesady, trudno to określić , jako "nazwanie".PiTT pisze:8. Jak Czarny Franek nazwał Tomasza, kiedy złapano go w obozowisku bandy
Pierwsze słowa Franka: "Więc to jest Kspitan Nemo! [...]"
11 - "Nowe Przygody Pana Samochodzika" - część szy
- PiTT
- Zlotowicz

- Miejscowość: Gd./Tcz.
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Barabasz
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: Antoninów
- Podziękował;: 208 razy
- Otrzymał podziękowań: 241 razy
A, a, a ty sam jestes polococtowiec!! Niuchac tu przyszedl!zbychowiec pisze:Wroga trzeba dobrze poznać, aby móc z nim walczyć.PiTT pisze:Który to reżim mami Cię Coca Colą!zbychowiec pisze:Otóż to! Powszechnie wiadomo, że Wikipedia kłamie i jest tubą propagandową CIA i imperialistycznego reżymu amerykańskiego!Czesio1 pisze:Barabaszu w konkursach opieramy się na treści książki a nie na WikipediiBarabasz pisze: Blond – kolor włosów, występujący u niektórych ssaków, wywołany przez niewielką ilość barwnika – melaniny. Zazwyczaj przez kolor ten rozumie się odcienie od jasnego brązu poprzez żółty aż do niemalże białego. Wikipedia
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Moje możesz przez tysiąc a i tak nie będę skalsyfikowany!Mysikrólik pisze:A moje razy jeden, ale tak trzy razy.Czesio1 pisze:TomaszK napisał/a:
OK, no to liczę.
Moje punkty pomnóż przez dwa
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
A tam niuchać! Ciurlać mu się zachciało!Barabasz pisze:A, a, a ty sam jestes polococtowiec!! Niuchac tu przyszedl!zbychowiec pisze:Wroga trzeba dobrze poznać, aby móc z nim walczyć.PiTT pisze:Który to reżim mami Cię Coca Colą!zbychowiec pisze:Otóż to! Powszechnie wiadomo, że Wikipedia kłamie i jest tubą propagandową CIA i imperialistycznego reżymu amerykańskiego!Czesio1 pisze:Barabaszu w konkursach opieramy się na treści książki a nie na WikipediiBarabasz pisze: Blond – kolor włosów, występujący u niektórych ssaków, wywołany przez niewielką ilość barwnika – melaniny. Zazwyczaj przez kolor ten rozumie się odcienie od jasnego brązu poprzez żółty aż do niemalże białego. Wikipedia
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
- PiTT
- Zlotowicz

- Miejscowość: Gd./Tcz.
- Podziękował;: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
A ja poproszę muchę, muchę na dziko!johny pisze:A tam niuchać! Ciurlać mu się zachciało!Barabasz pisze:A, a, a ty sam jestes polococtowiec!! Niuchac tu przyszedl!zbychowiec pisze:Wroga trzeba dobrze poznać, aby móc z nim walczyć.PiTT pisze:Który to reżim mami Cię Coca Colą!zbychowiec pisze:Otóż to! Powszechnie wiadomo, że Wikipedia kłamie i jest tubą propagandową CIA i imperialistycznego reżymu amerykańskiego!Czesio1 pisze:Barabaszu w konkursach opieramy się na treści książki a nie na WikipediiBarabasz pisze: Blond – kolor włosów, występujący u niektórych ssaków, wywołany przez niewielką ilość barwnika – melaniny. Zazwyczaj przez kolor ten rozumie się odcienie od jasnego brązu poprzez żółty aż do niemalże białego. Wikipedia
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
To jest bardzo trudne pytanie.Barabasz pisze:Mam pytanie do kobiet już poza konkursem tak z ciekawości jeżeli białe to nie blond to czarne to brunetka czy też nie?
Mogę wyrazić jedynie swoją opinię, ale nie jestem ekspertem od fryzur.
Dla mnie białe to nie blond.
Natomast brunetka to osoba o CIEMNYCH włosach, czyli skala od ciemnego brązu do czarnych.
Ale mogę się mylić.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2018, 22:37 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Hanka
- Zlotowicz

- Tytuł: Hanka
- Miejscowość: Brześć Kujawski
- Podziękował;: 171 razy
- Otrzymał podziękowań: 156 razy
ale czy można mieć białe wlosy??Yvonne pisze:To jest bardzo trudne pytanie.Barabasz pisze:Mam pytanie do kobiet już poza konkursem tak z ciekawości jeżeli białe to nie blond to czarne to brunetka czy też nie?
Natomast brunetka to osoba o CIEMNYCH włosach, czyli skala od ciemnego brązu do czarnych.
Ale mogę się mylić.
- Barabasz
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: Antoninów
- Podziękował;: 208 razy
- Otrzymał podziękowań: 241 razy
Wg skali mężczyzn pewnie tak ale kobiety rozróżniają podobno więcej kolorówHanka pisze:ale czy można mieć białe wlosy??Yvonne pisze:To jest bardzo trudne pytanie.Barabasz pisze:Mam pytanie do kobiet już poza konkursem tak z ciekawości jeżeli białe to nie blond to czarne to brunetka czy też nie?
Ale mogę się mylić.