Wybieram się do...
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 301 razy
Bardzo serdecznie chciałbym podziękować Beacie i TomaszKowi za gościnę! śniadanie u TomaszKa było bardziej sycące niż dania na amerykansko - niemieckim weselu! 
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- templariusz72
- Zlotowicz

- Tytuł: opis w budowie :)
- Miejscowość: Solec Kujawski
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 201 razy
Przypomniało mi się, jak jeszcze w końcówce lat '80-tych kumpel z drugim kumplem wybrali się na spływ Biebrzą.johny pisze:A teraz chce się wybrać na coś takiego...
Wzięli plecaki, ponton i pojechali. Wysiedli na jakimś odludnym przystanku PKS-u w szczerym polu, zlokalizowali rzekę, nadmuchali ponton i wsiedli. Ranek to był. Biebrza płynęła sobie leniwie, jeden meander, drugi meander, trzeci meander... i tak do wieczora.
Wieczorem postanowili sprawdzić, gdzie dopłynęli. Przybili, wyszli na brzeg i oczom ich ukazał się tenże sam przystanek, tylko widzieli go teraz z drugiej strony. W linii prostej zrobili jakiś kilometr
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 20.06.2024)
.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 600 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
I w ten sposób to Yvonne pierwsza Cię poznaalex pisze:Cześć,Yvonne pisze:W przyszłą sobotę, 21 kwietnia, będę w Poznaniu.
Ktoś z okolicy chętny na spotkanie?
ja mieszkam w sąsiedniej gminie od Poznania. Do Starego Rynku mam 10 km. Chętnie się spotkam towarzysko na kawce w kawiarni.
Jestem dostępny w sob. od ok. g. 14:00.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Wspaniale!alex pisze:Cześć,
ja mieszkam w sąsiedniej gminie od Poznania. Do Starego Rynku mam 10 km. Chętnie się spotkam towarzysko na kawce w kawiarni.
Jestem dostępny w sob. od ok. g. 14:00.
Ja wybieram się na spotkanie z Musierowicz, które trwa od 13 do 16, ale na całym nie muszę być.
Spotkanie jest w Empiku na ulicy Ratajczaka.
Kompletnie nie znam Poznania.
Jest w pobliżu jakaś miła kawiarenko-cukiernia? Najlepiej z pysznymi ciastkami?
Ha! Bo Yvonne wie gdzie i kiedy się wybieraćCzesio1 pisze:I w ten sposób to Yvonne pierwsza Cię pozna
Vasco, dasz radę dołączyć?
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Bardzo, bardzo pozytywne!Czesio1 pisze:Yvonne, jak wrażenia z poznania kolejnego Forowicza?
No pewnie! Ale świat jest jednak mały. Wiesz, że się zgadaliśmy, że w latach 2010-2011 pracowaliśmy w tej samej firmie pod tym samym adresem? Na 100% mijaliśmy się na korytarzach albo na stołówceCzesio1 pisze:Prawda, że alex to super Gość?
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
Kiedyś w jakimś programie byli Pazura i Gajos.TomaszK pisze:Yvonne napisał/a:
Na 100% mijaliśmy się na korytarzach albo na stołówce
I nie poznałaś, że to nasz człowiek ?
Pazura opowiadał anegdotę. Kiedy był małym chłopcem to poszedł na plan "4 pancernych". Podekscytowany podszedł ponoć do Janka Kosa:
- Plosę pana, cy mogę plosić autoglaf?
- S...laj.
Na to Gajos w studiu.
- Mogłeś mówić że to ty.