Dziękuję Wam, a szczególnie VdL, w imieniu tych, który śledzili Wasz zlot na compie, za codzienne sprawozdania.johny pisze:Było pięknie było magicznie, było cudownie!
A teraz pozostaje już tylko życzyć Wam bezpiecznej podróży do domu.

Nie wiem skąd bierze się takie przekonanie, że w Niemczech każdy może gnać ile fabryka dała.grim_reaper pisze:w Niemczech brak ograniczeń więc 150 Panie Szwagier!

Zawsze mam problem ze zrozumieniem morderców za kółkiem. Dlatego uważam, że bardzo dobrym ruchem jest wprowadzenie ogranicznika prędkości. Rozsądnym nie przeszkadza a głupich powstrzymuje.grim_reaper pisze:Jestem dumny, że mamy tak regorystycznie przestrzegajacych prawo obywateli (zwłaszcza jeśli chodzi o przepisy drogowe i ograniczenia).

VdL pisze:Podczas zlotu odwiedził nas Pansamochodzik w tajnej misji. Odszukaj jego amfibię na zdjęciach z relacji zlotowej i podaj miejsce postoju.

Całe szczęście ze nie wszyscy myśla tak jak ty Pawle bo w/g tej teori trzeba by wycofac połowe rzeczy istniejących na swiecie ..tak jak np nóz który jest przystosowany do pzrecinania równiez gardła ..wiec jako taki powinien nie byc dopuszczony do uzytku itd itd.PawelK pisze: Jest w tym jakiś totalny brak rozsądku władzy, która równocześnie ustala przepisy ruchu drogowego i dopuszcza do ruchu pojazdy, które są przystosowane do łamania tych przepisów.

w/g mnie Blois jako miasto jako zamek -Chenonceau bynajmnJohn Dee pisze:A które miasto według Was zasługuje na palmę pierwszeństwa, Orlean czy Blois?
O Chambord nie muszę pytać, jestem pewien, że każdy jeden był zachwycony. Co za zamek! Co za park!

Nie. Trzeba tylko do tego podchodzić rozsądnie. Nie ma żadnego rozsądnego uzasadnienia do tego żeby zwykle samochody osobowe osiągały prędkość 200 km/h natomiast są nadal uzasadnienia dla funkcjonowania noża. Natomiast, niestety, zawsze się znajdują ludzie, którzy zamiast rozsadnych argumentów próbują obsmiewac rozwiązania bezpieczeństwa, dlatego mamy to co mamy, czyli ryzyko.oldmalarz pisze:Całe szczęście ze nie wszyscy myśla tak jak ty Pawle bo w/g tej teori trzeba by wycofac połowe rzeczy istniejących na swiecie ..tak jak np nóz który jest przystosowany do pzrecinania równiez gardła ..wiec jako taki powinien nie byc dopuszczony do uzytku itd itd.