Zlot na Suwalszczyźnie - Kortumowo 2
-
Fantomas
- Zlotowicz

- Podziękował;: 182 razy
- Otrzymał podziękowań: 184 razy
Jestem już oczywiście w domu
. Dziękuję Hance, Mysikrólikowi oraz Robasowi za wspólną podróż i zlot
Dziękuję johnemu za organizację fantastycznego zlotu i wspólne raczenie Duchem
Eksploratorowi63 za zlotowe gadżety
TomaszowiK oraz TomaszowiL za bezkonfliktowe zamieszkiwanie razem:-) Pittowi oraz Oldmalarzowi za organizację fajnej nocnej zabawy. Drużynie Pierścienia w składzie Irycki, Marysia, Janek za walkę do końca. A wszystkim, których nie zdołałem wymienić za wspaniały, wspólnie spędzony czas 
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 18:44 przez Fantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
- oldmalarz
- Zlotowicz

- Podziękował;: 59 razy
- Otrzymał podziękowań: 116 razy
Bardzo!!!! bardzo!!! serdecznie dziekuje WSZYSTKIM za wsparcie i pomoc w tym "naszym pechu" a w szczególnosci Pittom ,Robertom H
, Adamowi!!!! Vasko, Johnemu. .bo była by troche lipa bez nich ..i jak zawsze swietnej Kompaniji CAŁEJ za kolejny udany Z L O T!! ..co tu duzo mówic ..kolejny zlot w Pradze chyba nie podlega dyskusji i juz sie na niego szykuje..MY ..
Johny jestes WIELKI !!!
Ps.. (Bardzo miłym akcentem było spotkanie z Dominikiem i jego umiejetnosciami ..jestem pewien ze tych spotkań przy zielonym stoliku bedzie ciąg dalszy
)
Johny jestes WIELKI !!!
Ps.. (Bardzo miłym akcentem było spotkanie z Dominikiem i jego umiejetnosciami ..jestem pewien ze tych spotkań przy zielonym stoliku bedzie ciąg dalszy
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 21:11 przez oldmalarz, łącznie zmieniany 2 razy.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Oldi a ja dziękuję Tobie i PiTT-owi za grę terenową! Dzięki Wam znów miałem 15 lat! Dla mnie to był absolutny TOP zlotu! 
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- oldmalarz
- Zlotowicz

mam nadzieje że odpoczniesz "naładujesz akumulatory" czymkolwiek one są i powrócisz na zloty bo dla mnie jestes FILAREM zlotów !!johny pisze:Oldi a ja dziękuję Tobie i PiTT-owi za grę terenową! Dzięki Wam znów miałem 15 lat! Dla mnie to był absolutny TOP zlotu!
nie wiem ale nie wyobrażam sobie aby kogokolwiek zabrakło z tej ekipy.....
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
My również dziękujemy wszystkim Zlotowiczom za te dni spędzone razem na pięknej Suwalszczyźnie.
Nie sposób podziękować każdemu z osobna, bo bym przekroczyła limit znaków w poście.
Wszyscy razem tworzyliście niepowtarzalną atmosferę.
Specjalne podziękowania dla tych, którzy byli po raz pierwszy
Mam nadzieję, że złapaliście bakcyla i będziecie nam towarzyszyć na każdym zlocie.
BRAWO!!!
Nie sposób podziękować każdemu z osobna, bo bym przekroczyła limit znaków w poście.
Wszyscy razem tworzyliście niepowtarzalną atmosferę.
Specjalne podziękowania dla tych, którzy byli po raz pierwszy
Mam nadzieję, że złapaliście bakcyla i będziecie nam towarzyszyć na każdym zlocie.
BRAWO!!!
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 23:52 przez Yvonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- johny
- Moderator

I jeszcze jedno. Bylem bardzo, bardzo wzruszony i zaskoczony Waszym prezentem wręczonym nad Biebrzą. Być może moja reakcja wydawała się Wam stonowana ale ja po prostu nie wiedziałem jak się zachować. Nigdy nie lubiłem i nie lubię świateł jupiterów a wtedy tak się poczułem!
p.s.
za chwilę zaczynam lekturę.
p.s.
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!
-
TomaszK
- Forowy Badacz Naukowy

- Podziękował;: 80 razy
- Otrzymał podziękowań: 610 razy
Ja wróciłem już dwie godziny temu, ale od razu zostałem zagoniony do roboty, więc piszę dopiero teraz.
Powtórzę jeszcze raz, że zlot był genialny. Już nie żałuję, że nie spałem na wyspie Lyck, bo zaliczyłem coś lepszego - spływ Biebrzą. Znojna praca przy drągach flisackich, to było coś co nas zbliżyło bardziej, niż wszystkie wieczory przy ognisku. A jaka satysfakcja, że dotarliśmy ! Czekam na film z tego rejsu.
Johny, szacun.
Powtórzę jeszcze raz, że zlot był genialny. Już nie żałuję, że nie spałem na wyspie Lyck, bo zaliczyłem coś lepszego - spływ Biebrzą. Znojna praca przy drągach flisackich, to było coś co nas zbliżyło bardziej, niż wszystkie wieczory przy ognisku. A jaka satysfakcja, że dotarliśmy ! Czekam na film z tego rejsu.
Johny, szacun.
- irycki
- Zlotowicz

- Tytuł: Pan Motocyklik
- Miejscowość: Legionowo
- Podziękował;: 169 razy
- Otrzymał podziękowań: 201 razy
Gra terenowa była kapitalna!!! Przez tę godzinę z hakiem czułem się o prawie 30 lat młodszy, bo mniej więcej tyle czasu minęło, gdym ostatni raz ganiał po lesie z mapą i busolą! PiTT-cie i Oldmalarzu - wielkie dzięki za zorganizowanie tej imprezy i możliwość "cofnięcia się w czasie" do lat młodości. Już prawie zapomniałem, jaka to frajda, a Wy mi przypomnieliście na nowo.
Nie chcę pani schlebiać, ale jest pani uosobieniem przygody. Gdy patrzę na panią łowiącą ryby, pływającą po jeziorze, nie wyobrażam sobie, aby istniała bardziej romantyczna dziewczyna.
Moje fotoszopki (aktualiz. 20.06.2024)
.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Cała przyjemność po naszej stronie. Przyjemnej lektury johnyjohny pisze:I jeszcze jedno. Bylem bardzo, bardzo wzruszony i zaskoczony Waszym prezentem wręczonym nad Biebrzą. Być może moja reakcja wydawała się Wam stonowana ale ja po prostu nie wiedziałem jak się zachować. Nigdy nie lubiłem i nie lubię świateł jupiterów a wtedy tak się poczułem!![]()
p.s.
- Czesio1
- Administrator

Cierpliwości, cierpliwości TomaszKu. Filmik na pewno będzie.TomaszK pisze:Ja wróciłem już dwie godziny temu, ale od razu zostałem zagoniony do roboty, więc piszę dopiero teraz.
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Czesio1
- Administrator

Tak na zachętę bo może nie wszyscy wierzą, że TomaszeK z nami płynął (ja dalej nie wierzę):TomaszK pisze:Znojna praca przy drągach flisackich, to było coś co nas zbliżyło bardziej, niż wszystkie wieczory przy ognisku. A jaka satysfakcja, że dotarliśmy!

TomaszeK na tratwie
fot. Czesio1

TomaszeK na tratwie
fot. Czesio1

TomaszeK na tratwie
fot. Czesio1
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 20:53 przez Czesio1, łącznie zmieniany 1 raz.
- oldmalarz
- Zlotowicz

co ciekawe każdy w tej ekipie jest swojego rodzaju indywidualnoscią i wnosi do niej swoją niepowtarzalną atmosferę i swoją małą cegielke oryginalności .. dlatego te zloty są tak wspaniałe i niepowtarzalne.. 
Ostatnio zmieniony 05 maja 2019, 21:17 przez oldmalarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- johny
- Moderator

Hahaha, też zrobiłem Czesiowi zdjęcie!Yvonne pisze:Rok 2099 - Czesio1 zmierza na 176 Zlot Forowy
POLEXIT!
volenti non fit iniuria!
volenti non fit iniuria!