Zagadka - bohater filmowy
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Tytuł: harcerz
- Podziękował;: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Kynokephalos
- Forowy Badacz Naukowy

- Miejscowość: z dużego miasta
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Kynokephalos
- Forowy Badacz Naukowy

- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Kynokephalos
- Forowy Badacz Naukowy

- Mysikrólik
- Zlotowicz

- Mysikrólik
- Zlotowicz

-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
POWAZNIE? Ale heca! Co ja teraz zrobie? Musze sobie poprzypominac polskie filmy!! Czy tez mogą być zagraniczne?
Z tym Tulipanem tez heca w życiu nie oglądałam tego filmu! Tylko jak internetowa firma do wysyłania kwiatów do Polski e-kwiaty probowala mi uzmysłowić, że moje zycie bedzie puste bez Tulipana w Dniu Tulipana, zrobiłam z tego segment audycji. Przeglądanie Google pod hasłem Tulipan zaprowadziło mnie do pana, który ma olbrzymia farme tulipanow -zrobiłam z nim wywiad. Oprócz tego znalazłam na YouTube wyjątki z filmu Tulipan, szczególnie ten jak Tulipan przyszedł do szewca, którego siostrę czy kogoś uprzednio poderwal i okradł. Szewc, zeby go unieuchomic chyba, zanimprzyjdzie policjawbil mu taki wielki , szewski gwóźdź w stopę juz w bucie nowopodzelowanym. Białym pamietam.
Z tym Tulipanem tez heca w życiu nie oglądałam tego filmu! Tylko jak internetowa firma do wysyłania kwiatów do Polski e-kwiaty probowala mi uzmysłowić, że moje zycie bedzie puste bez Tulipana w Dniu Tulipana, zrobiłam z tego segment audycji. Przeglądanie Google pod hasłem Tulipan zaprowadziło mnie do pana, który ma olbrzymia farme tulipanow -zrobiłam z nim wywiad. Oprócz tego znalazłam na YouTube wyjątki z filmu Tulipan, szczególnie ten jak Tulipan przyszedł do szewca, którego siostrę czy kogoś uprzednio poderwal i okradł. Szewc, zeby go unieuchomic chyba, zanimprzyjdzie policjawbil mu taki wielki , szewski gwóźdź w stopę juz w bucie nowopodzelowanym. Białym pamietam.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brunhilda
- Zlotowicz

- Podziękował;: 108 razy
- Otrzymał podziękowań: 142 razy
OK. Nie byłabym kobieta chyba gdybym nie wybrała romansu
Tak wiec: Dwie katastrofy lotnicze ( jednak te linie malezyjskie odbily sie dużym piętnem na moim psyche). Wojna. On - arystokrata. Przystojny ta chłodna, zwalajaca natychmiastowo z nóg, zniewalajaca i plączącą język przystojnoscia, ona....mężatka.....
Proszę o tytuł filmu, nazwisko drugoplanowej aktorki i imię postaci, która grała.
Tak wiec: Dwie katastrofy lotnicze ( jednak te linie malezyjskie odbily sie dużym piętnem na moim psyche). Wojna. On - arystokrata. Przystojny ta chłodna, zwalajaca natychmiastowo z nóg, zniewalajaca i plączącą język przystojnoscia, ona....mężatka.....
Proszę o tytuł filmu, nazwisko drugoplanowej aktorki i imię postaci, która grała.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Brunhilda, łącznie zmieniany 1 raz.
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
No TA!Milady pisze:ale widzę Johny ze oglądamy te same romanse...Taaaa.johny pisze:Johny nie ogląda romansów, co nieco tylko obiło mu się o uszy i oczy.![]()
![]()
![]()
Romanse to są dobre... ale w życiu!
Zagadkę zadam później!
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
-
złoczyńca
- Żądny przygód

- Tytuł: rozglądam się
- Miejscowość: ćmiłów
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
ok, bohater a raczej ona, o jej przygodach opowiada nie serial ale raczej cykl filmów, na razie tyle a w razie trudności w odgadnięciu oczywiście będę dopowiadał 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez złoczyńca, łącznie zmieniany 1 raz.