Ty?johny pisze:Ja!
No dobra - to przygotuj się na świetne pomysły z mojej strony

Czyzby sklep sam sie polozyl ze strachu przed majowym zlotem? Dobrze ze Pilarczykowej nic sie nie stalo.Captain Nemo pisze:zawalił się sklep Pilarczykowej
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019389,tit ... &_ticrsn=5

Ale numer. I to na ogólnopolskich wiadomościach ! Spieszmy się oglądać pamiątki po tamtych czasach, tak szybko odchodzą...Captain Nemo pisze:zawalił się sklep Pilarczykowej
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019389,tit ... &_ticrsn=5

Coś koło 15.Yvonne pisze:I tu mam pytanie: ile osób wstępnie zgłosiło chęć udziału?
FajneYvonne pisze:I jakie miejsce nas interesuje?
SchroniskoYvonne pisze:Jakieś schronisko (nie wiem, czy coś takiego jest w Ciechocinku, zaraz będę szukać), mały pensjonat, cały dom z kilkoma pokojami?
TakYvonne pisze:Oczywiście musi być miejsce na rozpalenie ogniska, prawda?

Panno Moniko, dawaj czym prędzej Kędziorka na forum! Jescze takiego nicku nikt nie zajął.panna Monika pisze:Ja też jestem za wariantem ekonomicznym, bo ma on często swój niezapomniany klimat i jest bardziej "samochodzikowy", ale zgadzam się na wszystko, byle z Wami. Przymierzam się do rodzinnego przybycia na zlot (ja, moje dwie królewny i małżonek zwany przez złośliwych Jackiem Kędziorkiem). Dajcie znać coście wytropili na miejscu w Ciechocinku.

Czy to jest oficjalny plan zlotu, czy też może poczyniono już jakieś zmiany?johny pisze:Moi drodzy pozwoliłem sobie na przygotowanie szkieletu naszego majowego spotkania. Każdą krytykę przyjmę z pokorą.![]()
01.05.2014
12 -14 - Przyjazd do Brześcia i zakwaterowanie
14 - 17 - Spacer po Brześciu, zwiedzanie
18 - ognisko, rozmowy, edit![]()
02.05.2014
8 - 10 - śniadanie
11 - 16 - Ciechocinek (tężnie, muzeum warzenia soli, rejs po Wiśle - a co tam trzeba się poczuć jak Pan Tomasz )
16 - 19 - Włocławek (tama, spacer bulwarem wzdłuż Wisły)
20 - ognisko, rozmowy, edit![]()
03.05.2014
8 - 10 - śniadanie
11 - 15 - Nowy Duninów - zwiedzanie
16 - 18 - powrót trasą wzdłuż Wisły, analiza rejsu Tomasza, wraz z oglądaniem brzegów Wisły
18 - Brześć - czas wolny do zagospodarowania
04.05.2013
8 - 10 - śniadanie
11 -12 - wykwaterowanie, powrót do domów
Wiem, że mój plan nie jest doskonały ale od czegoś trzeba zacząć. Zastanawiałem się czy w planach jakoś nie umieścić Torunia z racji bliskości. To jest kwestia do rozważenia.
Proszę wszystkich o sugestie, pomysły i swoje propozycje!

TomaszK pisze:Jestem na tak. A przy okazji proszę dopisać jeszcze moją żonę.
Bardzo proszę:Afrodyta pisze:Dziękuję Czesio i Bartezowi za pamięć o mnie i przypomnienie mi o zlocie![]()
Myślę intensywnie, na razie nie układa się to najlepiej, ale może, może... Jednak, gdybym jechała, to prawdopodobnie z jeszcze jedną osobą.

No to super. Mam nadzieję, że wszyscy wezmą w tym udział i każdy dołoży małą cegiełkę do naszego projektu.Yvonne pisze:Co my na to, pytasz?
To jest REWELACYJNY POMYSŁ!!!
HIP HIP HURA NA CZEść CZESIA!!!'
![]()
![]()
![]()
Jestem za i chętnie kogoś zagram![]()
Czuję, że będzie z tym ubaw po pachy![]()
Tyle tylko, że nie wiem jeszcze czy przyjadę sama czy z harcerzami, dlatego moja liczba na liście uczestników może się jeszcze zmienić z 3 na 1.