tylko nie wiem czy akurat ten plakat.

Oczywiście! Już sie zaopatrzylam w stosowną chorągiewke, będzie powiewala na samochodzie . Mam problemMysikrólik pisze: Rozumiem że skoro nie ma naszych kibicujesz Australii?

no to, żebym ja zrozumiał dobrze:Czesio1 pisze:Typujemy od razu każdą kolejną pełną rundę.johny pisze:Jeszcze jedno pytanie, czy od razu typujemy wszystkie podane mecze czy możemy robić to wraz trwaniem Mundialu?

Dokładnie tak złoczyńco. Mamy 8 grup, po dwa mecze w każdej grupie czy;i teraz wysyłasz typy na 16 spotkań.złoczyńca pisze: no to, żebym ja zrozumiał dobrze:
typujemy wszystkie mecze pierwszej fazy grupowej, czyli że dla np. Brazylii typujemy TYLKO pierwszy mecz i tak samo dla pozostałych zespołów- TYLKO PIERWSZY MECZ, tak?
Arkusik wysyłasz do Mysikrólika na maila:złoczyńca pisze: P.S. a, i co, ten arkusz z moimi wynikami wysyłam na PW do Mysikrólika?

czy to aktualne? tzn. czy uda Ci się typy, które spłynęły do 12 czerwca do godz. 00.00 (22 godz. przed meczem otwarcia) obrobić i przed tym meczem (oczywiście typy wszystkich meczów z I serii grupowej) opublikować, tak, żebyśmy wiedzieli kto i ile na kogo postawił i emocjonować się jeszcze bardziej?Mysikrólik pisze: do północy w dzień przed daną grupą meczów, wszyscy mieli przesłać swoje typy, a ja chciałem podawać je przed rozpoczęciem kolejki.

Ma się rozumieć że możesz a nawet powinieneś!! Ja myślałem, że Ty bez pytania bierzesz udział. A jeśli chcesz mieć czyste sumienie to podeślij swoje typy do mnie.Mysikrólik pisze:A to mam jeszcze takie pytanie. Czy ja mogę brać udział? Obiecuję że będę typował bez podglądania. Jeżeli któryś z graczy postawi veto to się wycofam, albo zagram jako niesklasyfikowany.