Dyskusja nad szkieletem naszego forum
- johny
- Moderator

- Miejscowość: Łódź
- Podziękował;: 383 razy
- Otrzymał podziękowań: 299 razy
Popieram w pełni! Nawet coś takiego Ojcu Czesławowi sugerowałem już wcześniej!zbychowiec pisze:- Utworzenie w tym nowym dziale kategorii: Ogólne, Literatura, Film, Gry Komputerowe
POLEXIT!
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
... To live is to die... - Cliff Burton
volenti non fit iniuria!
When you walk through a storm, Hold your head up high, And don`t be afraid of the dark. At the end of a storm, There`s a golden sky...
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Nie wiem o jakich kategoriach myślisz. Chwilę przed poprzednim postem na głównej stronie były wszystkie książki w indywidualnych pozycjach, co straszliwie wydłużało forum. IMO teraz jest ok, kiedy jest jedna pozycja na głównej stronie i drobne linki do każdej z książek, a jak wejdą na główną pozycję, to wyświetla się już normalna lista - każda książka w oddzielnej pozycji.zbychowiec pisze:Czy chodzi o to, że wcześniej ksiązki były przypisane do czterech kategorii? Czy możesz rzucić okiem na obecny układ? Wprowadziłem tam kategorię "testowa" i przypisałem jej dwie ostatnie pozycje książkowe. Czy chodzi o przywrócenie podziału książek na te kategorie?PawelK pisze:Nie, teraz po rozwinięciu jest fatalnie. Przecież dobrze było z tymi książkami w jednej rubryce.
P.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
PawelK pisze:Nie wiem o jakich kategoriach myślisz. Chwilę przed poprzednim postem na głównej stronie były wszystkie książki w indywidualnych pozycjach, co straszliwie wydłużało forum. IMO teraz jest ok, kiedy jest jedna pozycja na głównej stronie i drobne linki do każdej z książek, a jak wejdą na główną pozycję, to wyświetla się już normalna lista - każda książka w oddzielnej pozycji.zbychowiec pisze:Czy chodzi o to, że wcześniej ksiązki były przypisane do czterech kategorii? Czy możesz rzucić okiem na obecny układ? Wprowadziłem tam kategorię "testowa" i przypisałem jej dwie ostatnie pozycje książkowe. Czy chodzi o przywrócenie podziału książek na te kategorie?PawelK pisze:Nie, teraz po rozwinięciu jest fatalnie. Przecież dobrze było z tymi książkami w jednej rubryce.
P.
Moim zdaniem poprzedni układ był bardziej czytelny. Przygody PSa zawierają 12 tematów, to już sporo. Było widać, które tematy aktualnie są aktywne. Teraz widać aktywność ostatniego tematu.
- VdL
- Zlotowicz

- Miejscowość: dokąd
- Podziękował;: 143 razy
- Otrzymał podziękowań: 119 razy
zbychowiec pisze:Może kiedyś się samo znajdzie przez przypadek. .
Zapewne.
Przy okazji tematu powinniśmy zamieszczać zrzuty z ekranu. Fajnie jest zobaczyć jak forum się zmienia. Pamiętacie debaty nad Panem Kucającym?
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Chcialabym zauwazyc ze skoro tematy sa odpowiednie to nie smiecimy. Rozmowy prowadzone miedzy ludzmi - nie sa smieciami. Nie kulturalnie tak obgadac ( bez wymiany nazwisk - jak to pieknie brzmi ! ) wogle nie zwrociwszy uwagi osobom ktore cos zrobily zle ( chociaz rozmowy nie sa zle a wiele osob zapomina o tym zeby rozmawiac ). Nie podoba mi sie to bo wystarczyloby np napisac prywatnie ze sluchajcie pogadajcie prywatnie. Kurcze - kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie a to forum - tak na dobra sprawe jest o wszystkim a laczy nas wlasnie Pan Samochodzik - nie ogranicza to w zaden sposob podejmowanych przez nas tematow. Tak mi sie wydaje , jest to moje zdanie i moge sie nie znac ale wydaje mi sie Pawle ze brzydko sie o nas wyraziles i jest to calkiem nie tak.
- Krwawa Mary
- Zlotowicz

- Tytuł: Seta Żyleta
- Miejscowość: Chełm / Lublin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- barttez
- Forowy Lektor
- Miejscowość: lubelskie
- Podziękował;: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Zgadzam się całkowicie i po całościKrwawa Mary pisze:Chcialabym zauwazyc ze skoro tematy sa odpowiednie to nie smiecimy. Rozmowy prowadzone miedzy ludzmi - nie sa smieciami. Nie kulturalnie tak obgadac ( bez wymiany nazwisk - jak to pieknie brzmi ! ) wogle nie zwrociwszy uwagi osobom ktore cos zrobily zle ( chociaz rozmowy nie sa zle a wiele osob zapomina o tym zeby rozmawiac ). Nie podoba mi sie to bo wystarczyloby np napisac prywatnie ze sluchajcie pogadajcie prywatnie. Kurcze - kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie a to forum - tak na dobra sprawe jest o wszystkim a laczy nas wlasnie Pan Samochodzik - nie ogranicza to w zaden sposob podejmowanych przez nas tematow. Tak mi sie wydaje , jest to moje zdanie i moge sie nie znac ale wydaje mi sie Pawle ze brzydko sie o nas wyraziles i jest to calkiem nie tak.
- Yvonne
- Moderator

- Miejscowość: Bydgoszcz
- Podziękował;: 11 razy
- Otrzymał podziękowań: 273 razy
Ja też się pod tym podpisujęKrwawa Mary napisał/a:
Chcialabym zauwazyc ze skoro tematy sa odpowiednie to nie smiecimy. Rozmowy prowadzone miedzy ludzmi - nie sa smieciami. Nie kulturalnie tak obgadac ( bez wymiany nazwisk - jak to pieknie brzmi ! ) wogle nie zwrociwszy uwagi osobom ktore cos zrobily zle ( chociaz rozmowy nie sa zle a wiele osob zapomina o tym zeby rozmawiac ). Nie podoba mi sie to bo wystarczyloby np napisac prywatnie ze sluchajcie pogadajcie prywatnie. Kurcze - kazdy ma prawo wyrazac swoje opinie a to forum - tak na dobra sprawe jest o wszystkim a laczy nas wlasnie Pan Samochodzik - nie ogranicza to w zaden sposob podejmowanych przez nas tematow. Tak mi sie wydaje , jest to moje zdanie i moge sie nie znac ale wydaje mi sie Pawle ze brzydko sie o nas wyraziles i jest to calkiem nie tak.
Zgadzam się całkowicie i po całości mądrego to i dobrze posłuchać
Otóż to!zbychowiec pisze:Popieram Ojca Czesława. Są miejsca, gdzie śmiecenie jest nie tylko akceptowane, ale nawet wskazane
Mnie takie "śmiecenie" nie przeszkadza
- PawelK
- Moderator

- Podziękował;: 334 razy
- Otrzymał podziękowań: 242 razy
- Kontakt:
Temat odznaczyłem jako ignorowany i nie wtrącam się w tamtejsze dyskusje. Wkurza mnie gdy przenosi się dyskusje o d.... Maryni do każdego innego tematu, bo taką ktoś miał wenę właśnie w tym momencie.Czesio1 pisze:Pax! Pax! Panowie i panie!
Są na forum tematy ściśle merytoryczne są też miejsca gdzie można popuścić wodze fantazji tak jak ostatnio robią to Dobek z Marcysią.
Paweł, temat można oznaczyć sobie jako ignorowany i po sprawie. Nie obrzucajmy się wzajemnie błotem na forum.
- Czesio1
- Administrator

- Tytuł: Ojciec Prowadzący
- Podziękował;: 599 razy
- Otrzymał podziękowań: 308 razy
Paweł, zgłoś temat, w którym znalazły się posty nie na miejscu. Ja ich przeniosę bez problemu i nie będzie niepotrzebnych uniesień.PawelK pisze: Temat odznaczyłem jako ignorowany i nie wtrącam się w tamtejsze dyskusje. Wkurza mnie gdy przenosi się dyskusje o d.... Maryni do każdego innego tematu, bo taką ktoś miał wenę właśnie w tym momencie.