Ilosc lazienek to pilnie strzezony sekret, nigdzie nie znalazlam wyszczegolnienia.
Zaladowalam broszury w pdf, ale tam sa tylko daty i ceny rezerwacji. Mozna jedynie probowac przyjac ze na kazda sypialnie jest bodaj jedna lazienka. Tam jest to dosc dziwnie opisane, bo sa sale po 7 osob, i pokoje z podwojnym lozkiem. Ten zamek nie ma klasyfikacji (takiej jak w standardowych serwisach); byc moze wlasnie dla tego, ze jest "niestandardowy" tj. mala kuchnia (ale duza jadalnia); ilosc lazienek etc.
znalazlam komentarze, chyba jednak dosc mocno moderowane, bo brakuje pewnych dat (oczywiscie moglo po prostu nikogo tam nie byc);
wiekszosc pozytywnych; sa dwa napisane przez duze grupy, i to jedyne troche krytyczne, male lodowki, brak chlodziarek (lodu?), zaznaczyli brak wifi; zapach kota, i dodatkowe oplaty (wlasnie te elektrycznosc i podatki). O ile podatki zaplacimy wszedzie, za posciel tez trzeba zaplacic; to nie bardzo wiem, dla czego jest dodatkowa oplata za prad (ponad jakas tam wartosc). I ile tego pradu faktycznie mozna zuzyc? Doczytalam tez o oplacie za sprzatanie (obowiazkowej).
PawelK napisal:
Ale tak, tylko Worek Judaszów był tłumaczony na niemiecki.
Ha, i ja go nawet kiedys przydybalam w jakims antykwariacie.
Tytul byl chyba cos tak jak Der Kristallspiegel [=krysztalowe zwierciadlo?] Sam tytul mi sie z niczym nie kojarzyl; tworczoci ZN dla doroslych nie znam az tak dobrze);To to samo?
Cena -jakies 25 euro zniechecila mnie do zakupu ; byly tam i inne ciekawostki: Krecik (ten czeski) po niemiecku w formie ksiazeczek- bajek dla dzieci; Slon Dominik Kerna i inne tego typu. Chyba po prostu zlikwidowano jakis ksiegozbior z NRD; i ktos to wystawil (stan byl sredni).